Új jelszó kérése

Sorrend:

GINGISOL ÍNY-ÉS SZÁJÁPOLÓ OLDAT10 ml
A Gingisol íny- és szájápoló oldat jól alkalmazható a napi szájápolásban, de segít megelőzni a fogínysorvadást kísérő kellemetlen tüneteket.  
566 Ft
CHLORHEXAMED ANTISZEPTIKUM SZÁJÖBLÍTŐ 200 ml
A Chlorhexamed oldat olyan gyorsan és megbízhatóan ható, széles spektrumú antibakteriális és gombaellenes hatással rendelkező szájöblítő, amely elsősorban a szájüreg és a torok bakteriális eredetű gyulladásainak kezelésére ajánlott. 
767 Ft
FITORAL SZÁJÁPOLÓ OLDAT 15 ml
A Fitoral alkalmazása után a szájviz kellemessé, a lehelet tartósan üdévé válik. 
1 067 Ft
Lacalut aktív szájvíz 300 ml

Preventív (megelőző) hatású szájvíz összetételét a fogkő képződésének megakadályozására és ezzel a fogínygyulladás megelőzésére fejlesztették ki

 
1 345 Ft
LISTERINE COOLMINT SZÁJVÍZ 250ml
A LISTERINE antiszeptikus szájvíz - napi kétszeri használattal - 24 órán át védelmet nyújt a foglepedék képződés ellen, valamint tartósan friss 
1 018 Ft
MENTOLIN SZÁJSPRAY 20ml
Hajtógáz nélküli, környezetbarát szájfrissítõ.Kiszerelés: 20 ml-es belsõ lakkozott alumínium palackban, rögzített pumpás szórófejjel, kupakkal.Orvosilag tesztelt készítmény. Elõnyösen alkalmazható a mindennapi életben étkezés, dohányzás után, tárgyalás, fogorvosi kezelés, randevú elõtt stb., amikor fontos a kellemes szájíz, üde lehelet. A Mentolin szájspray zsebben, táskában könnyen elfér, nélkülözhetetlen útitárs. 
752 Ft
H.CSERSZÖMÖRCÉS CITROMOS SZÁJVÍZ 250 ml
Cserszömörcés szájvíz citrom ízű 
1 018 Ft
Lacalut Sensitive szájvíz 300ml

Preventív hatású szájvíz, az érzékeny fogak védelmére, a fogszuvasodás megelőzésére.

Ajánlott a mindennapos fog- és szájápoláshoz, ideálisan egészíti ki a Lacalut sensitíve fogkrém hatását.

 
1 345 Ft
H.CSERSZÖMÖRCÉS MENTOLOS SZÁJVÍZ 250 ml
Cserszömörcés szájvíz menthol ízű. 
1 018 Ft
LISTERINE STAY WHITE ANTISZEPTIKUS SZÁJVÍZ 250ml
A LISTERINE a száj teljes belső felületét elérve elpusztítja a baktériumokat, és megelőzi a lepedékképződést. A LISTERINE antiszeptikus szájvíz - napi kétszeri használattal - 24 órán át védelmet nyújt a foglepedék képződés ellen, valamint tartósan friss lehelletet biztosít.  
1 156 Ft
LISTERINE FRESHBURST SZÁJVÍZ 250 ml
A LISTERINE antiszeptikus szájvíz - napi kétszeri használattal - 24 órán át védelmet nyújt a foglepedék képződés ellen, valamint tartósan friss 
1 018 Ft
H.CSERSZÖMÖRCÉS MANDULÁS SZÁJVÍZ 250 ml
A szájvíz - a még frissebb lehelet érdekében - a cserszömörce-levél és a kakukkfű mellett keserűmandula aromát tartalmaz. 
1 018 Ft
Lacalut white szájvíz 300 ml

Fogmosás után a LACALUT white szájvíz gátolja a fogkő képződését, és megőrzi a megtisztított fogak természetes fehérségét.

.

 
1 345 Ft

Sorrend:

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.