Új jelszó kérése


Sunlife Vitamin B-komplex rágótabletta 72 db

Sunlife Vitamin B-komplex rágótabletta 72 db
1 578 Ft1578
A B-vitamin komplex tartalmazza az összes fontos B-vitamint. A megfelelő B-vitamin bevitel hozzájárul a sejtek anyagcseréjéhez, valamint az idegsejtek működéséhez.
 • A B-vitamin komplex összetevői: B1-vitamin (tiamin): Jelentős szerepet játszik a szénhidrátok, zsírok és az alkohol lebontásában.

  B2-vitamin (riboflavin): Fontos szerepe van a vas beépítésében (hemoglobin-képzés), a fehérjeszintézisben, a zsír- és a szénhidrátlebontásban.

  B3-vitamin (niacinamid): Jelenléte a szervezetünkben elengedhetetlen az energiatermelési folyamatokhoz, a fehérjeszintézishez – és az idegrendszer megfelelő működéséhez. Csökkenti a depresszió tüneteit, értágító, ezáltal vérnyomáscsökkentő hatású, csökkenti a koleszterinszintet is. A bőr egészségét, a vércukorszintet is jótékonyan befolyásolja.

  B5-vitamin (pantoténsav, kalcium-pantotenát): Ugyancsak részt vesz a szénhidrátok és a zsírok energiává való átalakításában. Több enzimreakció fontos eleme.

  B6-vitamin (piridoxin): Részt vesz az aminosavak, az esszenciális zsírsavak és a vas anyagcseréjében.

  B12-vitamin (ciano-kobalamin): Feladata a fehérjeszintézisben, a szénhidrátok és a zsírsavak anyagcsere folyamataiban, valamint a vörösvértestek képzésében jelentős.
 • Vonalkód 
  4022679001146
  Vonalkód
  4022679001146
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25126605
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.