Új jelszó kérése


Sunlife Folsav 600 tabletta 60 db

Sunlife Folsav 600 tabletta 60 db
1 278 Ft1278
Ha egy kismamának elegendő folsavat tartalmaz a szervezete mielőtt babáját világra hozná, nagy mértékben járul hozzá a főbb születési rendellenességek megelőzéséhez.
 • A fogamzás előtt és a terhesség alatt megfelelő folsavpótlással több súlyos magzati fejlődési rendellenesség kockázata jelentősen mérsékelhető. A terhesség korai szakaszában például a fejlődő embrió gerincét lezáró folyamat csak ennek jelenlétében megy végbe hibátlanul. Fontos a terhes nőknek, a szoptató kismamáknak, a gyermekvállalásra készülő nőknek, a szív és vérkeringés egészséges működéséhez.

  A depresszió és más pszichés problémák kezelésében is felhasználható, természetesen szakmai felügyelet mellett.

  Hiányában depresszió, hajhullás, őszülés, hasmenés, vérszegénység alakulhat ki. Megaloblastos anemia (nagysejtes vérszegénység) kezelésére B12-vel alkalmazzák, mivel a sejtosztódáshoz szükség van ezekre a vitaminokra.

  A folsav nélkülözhetetlen a vörösvértestek képzésénél. Szükség van folsavra a nukleinsavak felépítéséhez is, amelyekben tárolódnak öröklődési anyagaink, ezért nélkülözhetetlen mind a 70 billió sejtünk növekedése, karbantartása és pótlása szempontjából.
 • Vonalkód 
  4022679118417
  Vonalkód
  4022679118417
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25126590
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.