Új jelszó kérése


SZÓJEVIT PLUSZ KAPSZULA 36 db

SZÓJEVIT PLUSZ KAPSZULA 36 db
1 583 Ft1583
SzójEvit plusz étrend-kiegészítő kapszula 40 feletti nőknek.
 • SzójEvit Plusz segít eligazodni gyógyszertárak és gyógynövényüzletek széles választékában. A fitoösztrogének, a többi természetes hatóanyaghoz hasonlóan, szelíden szólítják meg a női szervezetet. A kedvező hatás kialakulásáig napok, vagy akár hetek is eltelhetnek. Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb készítményt választhassuk, kár lenne egy teljes havi/kéthavi adagot megvenni. A SzójEvit Plusz ezért költséghatékonyan csak 36 kapszulát, 18 napra elegendő mennyiséget tartalmaz dobozonként. Pont annyit, amennyit a jótékony hatás kialakulásához alkalmazni érdemes. Sokfélék vagyunk, előfordulhat, hogy az anyagcserénk nem alakítja át a fitoösztrogéneket kellő hatékonysággal. Ilyenkor a többi hasonló tartalmú készítmény sem hozhat javulást.
  A SzójEvit plusz a fitoösztrogéneken kívül E-vitamint tartalmaz, mely antioxidánsként hozzájárulhat a bőrünk fiatalosságának megőrzéséhez, a csontok egészségéhez és a kognitív funkciók fenntartásához.

  A fitoösztrogének növényi hormonok, melyek helyreállítják a szervezet egyensúlyát, mérséklik a hőhullámokat, álmatlanságot, éjszaki izzadást, ingerlékenységet, hüvelyszárazságot, segítik a csontrendszer egészségének megőrzését. Hozzájárulnak a testi és lelki harmónia fenntartásához.
  A 40 feletti nők petefészkének hormontermelése lassan, fokozatosan csökken. Ezzel párhuzamosan jelennek meg a hormonhiány okozta kellemetlenségek. Az utolsó menstruációra többnyire 50-es éveink elején kerül sor.
  A klimax nem betegség, hanem természetes állapot.A kezdeti panaszok többnyire néhány éven belül mérséklődnek, eltűnnek.

  A fitoösztrogének legtekintélyesebb mennyiségben a szójában fordulnak elő. Napi 2 adag tofu tartalmaz annyi fitoösztrogént, mint amennyit 2 Szójavit Forte kapszula. A genetikailag tiszta szójából dúsítással állítják elő ezt a hatóanyagot, mely a szójababnak eredetileg csak 8 ezrelékét képezi.
  A szója fitoösztrogénjei, másnéven izoflavonoid vegyületei, jelentős antioxidáns és gyenge ösztrogénhatással rendelkeznek. Szerkezeti hasonlóságuk megtéveszti a szervezetet, így sajátjaként ismeri fel őket.
  Hatásuk kettős: a változókor csökkent hormontermelése során a szabadon maradó ösztrogén-receptorokhoz kapcsolódva , „ mint a zárban belülről hagyott kulcs „ védi a szervezetet a
  nem kívánatos folyamatok megindulásától. Másrészt az ösztrogén túltermelése is zavart okoz. Az izoflavonoidok úgy segítenek ezen, hogy erősen kötődve a receptorokhoz, az ösztrogén vetélytársaivá válnak. A hormonpótló terápia csaknem minden esetben enyhülést hoz. Ám akadnak olyanok, akik nem alkalmazhatják ezt a módszert, és a hormonterápia sem folytatható vég nélkül. Akik felhagynak a hormonkezeléssel, sokszor ismét szembesülnek a kellemetlen tünetekkel. A Szójavit Forte ilyenkor is segítségükre lehet.

  A Szójavit FORTE 60 izoflavonoid (fitoösztrogén) tartalma 30 mg, mely 12 órán belül kiürül a szervezetből, így ajánlott mennyiség napi 2x1 kapszula. A doboz 36 db kapszulát, másfél havi adagot tartalmaz.
  Az OÉTI pozitív szakvéleményével rendelkezik.
  A SzójEvit Plusz izoflavonoidja garantáltan genetikailag tiszta, nem génmanipulált szójából készült.


  Kapszulánként:
  Energiatartalom: 0,7 kcal
  Fehérje: 138 mg
  Szénhidrát: 32 mg
  Zsír: 2,2 mg
  Szója izoflavonoid: 30 mg
  E-vitamin. 10 mg
 • Vonalkód 
  5998810180614
  Vonalkód
  5998810180614
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114036
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.