Új jelszó kérése


Purecare 982 elektrostimulátor készülék 1 db

Purecare 982 elektrostimulátor készülék 1 db
13 801 Ft
Ingyenes szállítás:

Ingyenes kiszállítás!

A Purecare PL-982 többfunkciós, kétcsatornás elektrostimulátor készülék, mely akut és krónikus fájdalmak csillapítására, izomsérülések kezelésére, és relaxációs célokra egyaránt alkalmazható.
 • Kik számára ajánlott a használata?

  Azok számára ajánlott, akik időnként különféle fájdalmaktól (fejfájás, deréktáji panaszok, menstruációs görcsök, stb.) szenvednek. Izomstimulátor funkciója miatt egészségmegőrzési céllal sportolók kisebb izom- és izületi bántalmaikat kezelhetik vele. Fizikai aktivitást követően izmaik regenerációját gyorsíthatják. Masszázs funkciója segít egy "nehéz", feszült nap utáni relaxációban, felfrissülésben.

  Milyen fő üzemmódokat biztosít?

  TENS üzemmódban alkalmazva gyógyszer- és mellékhatásmentes fájdalomcsillapító hatású. Enyhíti a krónikus betegség által okozott-, az operáció után jelentkező, a sportsérülések által okozott és nőgyógyászati természetű fájdalmakat.
  EMS üzemmódban sportsérülések kezelése, izomrelaxáció, ínhüvelygyulladás kezelése, alakformálás, narancsbőr tünet csökkentése. Legfőképpen kisebb sérülések például "elfeküdt" nyak merevsége, derékfájdalom, focizás utáni rúgás, kisebb húzódások kezelésére javasoljuk.
  Masszázs üzemmód segít a fizikai és/vagy idegi megterhelést követő feszültségek felszabadításában. Csökkenti az izomfáradtság (izomláz) tüneteit. Kimerítő edzés után felgyorsítja az izmok regenerációját.
  Minden üzemmódban 9-9db program áll rendelkezésre.

  Hogyan kell használni a készüléket?

  A kezelendő területen el kell helyezni az öntapadó elektródákat. A készüléket kábellel csatlakoztatni kell az elektródákhoz. A készülék bekapcsolása után ki kell választani a kezelési funkciót, a kezelési programot, és a kezelési időt. A megfelelő elektróda elhelyezést és az adott elváltozás kezeléséhez szükséges üzemmódot és programot a használati utasítás alapján könnyen kiválaszthatja. Ezután a készülék megkezdi a kezelést. A stimulációk intenzitását Önnek kell beállítania – minél erősebb stimulációt állít be, annál hatásosabb lesz a kezelés, de a magas intenzitás mellett az impulzusok kellemetlenek lehetnek. Olyan erősséget válasszon, melyeket nagyon határozottan, de nem fájdalmasan érez.

  Hogyan működik a készülék?

  A Purecare PL-982 készülék az elektródákon keresztül elektromos impulzusokat továbbít a bőrön keresztül az idegvégződésekre és izmokra - ezeken fejti ki hatását. Az egyes kezelési programok úgy kerültek meghatározásra, hogy az adott terület és panasz kezelésére legmegfelelőbbek legyenek. A készülék az impulzusok formáját, frekvenciáját, időtartamát és egyéb jellemzőket változtatja a program során.

  Milyen mellékhatások lehetnek?

  A készülék által kibocsátott impulzus alkalmazása semmilyen kockázattal, mellékhatással nem jár.

  Mennyi idő kell a hatás kialakulásához?

  A fájdalomcsillapítást célzó elektrostimulációs kezelés tartamának 35-40 percnél hosszabbnak kell lennie. Izmok, ízületek kezelését naponta kell végezni.

  Milyen további előnyökkel jár az alkalmazása?

  Az elektrostimulációs kezelés otthoni körülmények között is teljesen biztonságosan alkalmazható, gyógyszermentes módszer, melyet a fizikoterápiás intézményekben már évtizedek óta alkalmaznak.

  Kik számára NEM ajánlott?

  A készülék nem javasolt nagy területet érintő panaszok kezelésére. Nem javasoljuk azok számára, akik nagyon gyakran szenvednek a fenti panaszoktól - nekik nagyobb teljesítményű eszközt javasolt választani. Tilos elektrostimulátor alkalmazása pacemakerrel élők, súlyos szívritmuszavarban szenvedők és terhes kismamák számára.

  Műszaki adatok
  Tulajdonság Adat
  Készülék típus elektromos izomstimulátor (EMS)
  Csatornák száma 2
  Intenzitás állítás csatornánként külön
  Üzemmódok TENS - EMS - Masszázs
  Programok száma minden üzemmódban 9-9
  Egyedi program Üzemmódonként. Személyre szabott kezelési program készítéséhez kérje rehabilitációs szakember tanácsát!
  Kijelző háttérvilágítású LCD
  Hullámforma Bifázisos négyszöghullám
  Impulzus időtartam 40-250 μsec
  Impulzus frekvencia 1-120 Hz
  Kimeneti feszültség Max. 90 Vpp (500 Ohm)
  Kimeneti áramerősség Max. 180 mAmp (500 Ohmnál)
  Tápellátás 3xAAA alkáli elem
  Kezelési idő 5 - 90 perc között állítható
  Intenzitás állítás 15 fokozatban
 • ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125087