Új jelszó kérése


PlanetBIO Organikus Reishi por 150 g

PlanetBIO Organikus Reishi por 150 g
7 872 Ft7872
Ingyenes szállítás:

Ingyenes kiszállítás!

A Reishi, közismertebb nevén Ganoderma lucidum, magyarul taplóviaszgomba az egyik legrégebbi gyógyszerként is elismert és használt gombafajta.
 • A ganoderic sav egyetlen eddig ismert forrása a Reishi, ennek köszönhetően a PlanetBIO Reishi porban is megtalálható ez a triterpénekkel rokonságban álló sav. Több tucat fajtáját izolálták a mai napig, többek között ganoderic A és ganoderic B savat, melyek valószínűleg a Reishi legfőbb aktív összetevői. A triterpének mellett a PlanetBIO Reishi por tartalmaz poliszacharidokat is, például béta-és alfa-glükánt.
  A PlanetBIO Reishi gombát Szlovénia szennyezetlen természetes környezetében termesztik, az ökológiai gazdálkodás normáinak megfelelően. Szárított és porított formában, adalékanyagok hozzáadása nélkül csomagolják.

  A PlanetBIO Reishi por szemcsés szerkezetű és a ganoderic sav jelenléte miatt egyedi, némileg kesernyés ízű. A PlanetBIO Reishi por ajánlott napi adagja: 1-3 teáskanálnyi por vízbe, gyümölcslébe, turmixba, vagy nem állati eredetű tejből készült joghurtba keverve. Javasoljuk a Reishi por éhgyomorra, lehetőleg reggelente való fogyasztását.
 • Vonalkód 
  3830052040658
  Vonalkód
  3830052040658
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125183
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.