Új jelszó kérése


PlanetBIO Organikus Kakaóvaj 150 g

PlanetBIO Organikus Kakaóvaj 150 g
2 469 Ft2469
A PlanetBIO kakaóvaj kiváló alternatívája lehet sütésnél, főzésnél a különböző állati zsíroknak és hidrogénezett olajoknak. A kakaóbab egyéb összetevőiből készült termékekkel (kakaópor, bab és zúzott kakaóbab) ellentétben a kakaóvaj legfeljebb minimális mennyiségű teobromint és koffeint tartalmaz, így a nap bármely szakában fogyasztható. A PlanetBIO kakaóvaj különleges csokoládés aromájával egyedivé varázsolja a csokoládés ínyencségeket, és a testápolási termékeket.
 • A PlanetBIO kakaóvajat a kakaóbabok criollo fajtájából állítják elő. A criollo a legnemesebb kakóbab-fajtának számít, a világ összes kakaótermesztésének mindössze 10%-át teszi ki. Aromája gazdag, összetett és hosszantartó. A criollo-t különösen nehéz termeszteni, mivel rendkívül érzékeny a különböző környezeti hatásokra. Terméshozama kicsi. Ezen okok miatt értékelik és tartják oly nagy tiszteletben a criollo-t.

  A criollo kakaóbabot előbb erjesztik, hogy veszítsen keserűségéből, majd szárítják, és végül sűrű pasztává őrlik. Körülbelül 60°C-on a kakaóvajat kivonják a pasztából, míg a többi száraz részt a kakaópor előállítására hasznáják. A folyékony kakaóvaj szobahőmérsékleten keményre szilárdul.

  A PlanetBIO kakaóvaj gazdag és összetett csokoládé aromával rendelkezik, így tökéletesen használható csokoládés desszertekhez, de testápoló termékekhez is. A kakaóvaj 35°C felett folyékonnyá válik. Folyékony formájában inkább ételekhez, míg szilárd állapotban testápolásra, masszázshoz használható. A kakaóvaj felolvasztását gőz felett végezze!

  A PlanetBIO kakaóvaj csokoládék, fagylaltok, pudingok, sütemények, turmixok és egyéb desszertek alkotóeleme is lehet. Házi készítésű testápolót, masszázsolajat, vagy ajakbalzsamot is készíthet belőle.
 • Vonalkód 
  3830052040726
  Vonalkód
  3830052040726
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25126450
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.