Új jelszó kérése


PlanetBIO Organikus Ashwagandha por 150 g

PlanetBIO Organikus Ashwagandha por 150 g
3 192 Ft
Míg Indiában a növény minden része fontos szerepet játszik a hagyományos orvoslásban, addig nyugaton csak a gyökér gumóit használják fel. A Planet BIO ashwagandha por a növény szárított és gondosan porított gumóiból áll, megfelelve az ökologiai gazdálkodás szigorú előírásainak.
 • Az Ashwagandha egy természetes adaptogén, képes elősegíteni a relaxációt, és csökkenteni a stresszt. Védi az idegrendszert, fokozza a szorongással és a stresszel szembeni ellenálló képességünket, valamint csökkenti ezek degeneratív hatásait. Mindebből az is következik, hogy lassítja az öregedési folyamatokat. Erőteljes antioxidáns, aminek köszönhetően megelőzi a korai sejtpusztulást, valamint immunerősítő hatással is bír.

  A PlanetBIO ashwagandha por íze kissé kesernyés, mivel alkaloidot tartalmaz. Ezért célszerű gyümölcslevekbe, turmixokba vagy joghurtokba keverni. Az ajánlott napi bevitel 3 gramm, azaz körülbelül ez 1 teáskanálnyi őrlemény.

  Az eddigi kevés kutatás miatt az ashwagandhát nem ajánljuk terhes nőknek. Ugyanezen okból pajzsmirigy-problémákkal küzdő, vagy kortikoszteroidot szedő embereknek szintén kerülniük kell szedését.
 • Vonalkód 
  3830052040832
  Vonalkód
  3830052040832
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125166