Új jelszó kérése


PlanetBIO Organikus Acai por 100 g

PlanetBIO Organikus Acai por 100 g
6 894 Ft

Az acai bogyóknak alacsony a cukortartalmuk, de zsírokban gazdagok. A PlanetBIO acai por zsírtartalma leginkább mono-vagy többszörösen telítetlen zsírsavakból áll, mint például az omega-9 olajsav, palmitolsav és omega-6 linolsav. A telítetlen zsírsavak szerepet játszanak a vér normális koleszterolszintjének fenntartásában, ha étrendünkben felcseréljük a telített zsírokat velük. PlanetBIO acai por szintén egy jó diétás rost forrás (27%- teljes tömeg), valamint egy bizonyos mennyíségű fehérjét (protein) tartalmaz (10%). Legfőképp ásványi anyagokban gazdag, mivel kálciumot, vasat, káliumot és magnéziumot tartalmaz.
 • A kálcium hozzájárul az emésztő enzimek normális működéséhez, a metabolizmus normális energia hozamához, normális véralvadáshoz, izomműködéshez és neurotranszmisszióhoz. Szintén szükséges a csontok és fogak normál fenntartásához. A vas szerepet játszik a vörös vérsejtek és hemoglobinok normális képződésében, a szervezetbe való oxigén normál szállításában, az immunrendszer normális funkciójában és a sejtosztódás folyamatában, ugyanakkor hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez. A kálium hozzájárul a normál izomműködéshez, az idegrendszer normál működéséhez és a normális vérnyomás fenntartásához, míg a magnézium szerepet játszik az elektrolit-egyensúly fenntartásában, a normál pszichológiai funkcióban, a normál fehérje (protein) szintézisben, a sejtosztódásban és a normál energia hozamú anyagcserében. A magnesium úgyszintén hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a normális izomműködéshez, a csontok és fogak normál fenntartásához, valamint a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez. A PlanetBIO acai por E-vitaminban is gazdag, amely hozzájárul a sejtek, oxidatív sztressztől való védelméhez.

  A PlanetBIO acai por egy fagyasztás-száritás (liofilázás) folyamat alatt van előállítva, ahol a friss acai pép addig a pontig van fagyasztva, ahol a víz szilárd fázisból közvetlenül gázfásiba lép (szublimál).Így a PlanetBIO acai por megőrzi a legtöbb, friss bogyókban található tápanyagot.

  Az acai por enyhe és kellemes íze miatt jól keverhető mindenféle hideg és meleg italokkal. Egy vagy két teáskanálnyi adagot bármilyen gyümölcslé vagy turmixba el lehet keverni, úgyszintén alkalmazható gyümölcs salátákhoz, sült és nyers desszertekhez, pudingokhoz, fagylaltokhoz,nem tej alapú termékekhez, édes mártásokhoz és bevonatokhoz.
 • Vonalkód 
  3830052040030
  Vonalkód
  3830052040030
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125164