Új jelszó kérése


PlanetBIO MSM kapszula 180 kapszula

PlanetBIO MSM kapszula 180 kapszula
7 359 Ft
Ingyenes szállítás:

Ingyenes kiszállítás!

A PlanetBIO MSM por természetes kénforrás, amely étrendünk fontos része kell legyen. A kén számos enzim és antioxidáns (mint például a glutation, és tioredoxin), valamint a cisztein és metionin nevű aminosavak alkotóeleme. Ezek az aminosavak a test szöveteinek legfőbb szerkezeti elemeit jelentő fehérjék építőkövei.
 • Az MSM, azaz a metil-szulfonil-metán, szerves ként tartalmazó fehér, kristályos vegyület, amely a természetben is megtalálható, mint a DMSO, a dimetil-szulfoxid metabolitja. Ez utóbbi szerves kénvegyületek bomlásakor, fotokémiai reakciók révén keletkezik: a tengervíz párolgásával a légkörbe jut, majd esővíz formájában visszakerül a Földre, a talajba, ahonnan a növények magukba szívják, és sejtépítésre hasznosítják. Az MSM étrend-kiegészítő innen származik. A MSM megtalálható minden élő organizmusban, így gyümölcsökben, zöldségekben, magvakban, emberi és állati szövetekben.

  A PlanetBIO MSM port genetikailag nem módosított kukoricából és lenből vontuk ki. Teljes mértékben növényi alapú, nem tartalmaz glutént, vagy adalékanyagokat, sem pedig egyéb kémiai összetevőket.

  A kapszula anyaga cellulóz alapú, 100% vegán kapszula.

  Összetevők: MSM (metil-szulfonil metán) por, kapszula (hidroxipropil-metilcellulóz, növényi eredetű).
  Latin: Methylsulfonylmethane

  Ajánlott napi beviteli mennyiség:: 3-6 kapszula (3-6 g).
  Használat: Friss narancslével, vagy bármilyen más C-vitamin tartalmú folyadékkal bevehető. Fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet valamint az egészséges életmódot.

  Az ajánlott napi beviteli mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekektől távol tartandó!

  Származási ország: Egyesült Krályság
  Tárolás: Hűvös, száraz helyen tárolandó.
 • Vonalkód 
  3830052040986
  Vonalkód
  3830052040986
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125182