Új jelszó kérése


Pharmacoidea Szabad gyökök ellen kapszula 30db

Pharmacoidea Szabad gyökök ellen kapszula 30db
4 069 Ft4069
Egyetlen kapszulában egyesíti a természet legerősebb antioxidánsait - így a brokkoli szulforafánját, a kurkuma kurkuminját, a gyömbér kivonatát, a C-vitamint és az antioxidáns hatást egy nagyságrenddel erősítő ferulasavat (articsókából) - gátat szabva ezzel a testi sejteket károsítani (gyulladás, kóros sejtosztódás) képes szabad gyököknek. A bors kivonata a hatóanyagok jobb felszívódásának elősegítésével tovább növeli a hatékonyságot.
 • A szabad gyökök a szervezet építőelemeit, így a testi sejteket és az azokat felépítő szerves molekulákat (fehérjéket vagy a sejtek magjában található örökítő anyagot, a DNS-t) károsítani képes, rendkívül reakcióképes atomok vagy molekulák. A szabad gyökök közömbösítése alapvető a szervezet egészséges működése szempontjából.

  Napi 1 SZABAD GYÖKÖK ELLEN kapszula hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, a fáradtságérzés csökkenéséhez, támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezését és a gyulladásos válasz szabályozását. Javítja a tápanyagok jobb felszívódását és hatékonyságát.

  Összetétel: kurkumin szulforafán gyömbér kivonat bors kivonat C-vitamin ferulasav

  OÉTI: 15818/2015 Kapszula anyaga: HPMC

  Fogyasztási javaslat: Napi 1 kapszula étkezés közben vagy után, folyadékkal fogyasztva.

  Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől gondosan elzárt, száraz, hűvös helyen tárolja!
 • Vonalkód 
  5999885435364
  Vonalkód
  5999885435364
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25126554
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.