Új jelszó kérése


Parajdi sószekrény 1 db (40 kiló sóval)

Parajdi sószekrény 1 db (40 kiló sóval)
80 490 Ft

A szállítással kapcsolatban kérje egyedi árajánlatunkat!

A sószekrényekben lévő sótömbökből felszabaduló száraz aeroszol sós mikroklímát teremt, a kórokozók és allergének száma alacsony szintre csökken.

 • A sótömbök több négyzetméteres aktív felülete alakítja ki a helyiség kedvező mikroklímáját. A sókristályok legfontosabb hatóanyaga a nátrium-klorid, melynek száraz aeroszolja a sótömbökből folyamatosan szabadul fel, kialakítva így egy száraz, sós légteret. Ebben a mikroklímában az allergének és baktériumok száma alacsony szintre csökken. A sóbútorok praktikus kialakításuknak köszönhetően hasznos részévé válnak a hálószobának, nappalinak vagy irodának egyaránt.

  Ajánlott: légúti megbetegedések, légúti allergiák (toll, pollen, pihe, por...), szénanátha, asztma, nátha, hörghurutgyulladás, arcüreggyulladás, dohányzás okozta irritációk, horkolás, és alvászavar esetén.

  Használata: A sószekrényt olyan helyiségben ajánlott elhelyezni, ahol a legtöbb időt töltjük el, pl. hálószobában, közvetlen az ágy mellett, ahol alvás közben is élvezhetjük a sótömbök jótékony hatását. Minél kisebb légterű helyiségben használjuk a bútorokat, annál nagyobb a jótékony hatása. Sómennyiség növelésével a terápia hatásfoka is növekszik!

  Mérete: 41x57x42 cm (szélesség x magasság x mélység)

  Belehelyezett sótömbök: 40 kg
  Anyaga: borovi fenyő
  Natúr lakkozott kivitel.
  Igény esetén natúr felület, melyet lazúrral tetszés szerint választott színre tudnak festeni.

 • ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125253