Új jelszó kérése


Osteomat mágnesterápiás matrac 1 db

Osteomat mágnesterápiás matrac 1 db
83 039 Ft
Ingyenes szállítás:

Ingyenes kiszállítás!

Az Osteomat matrac nem önálló készülék, hanem a MAG 2000 és a MAG 2000 PLUS mágnesterápiás készülékekhez csatlakoztatható kiegészítő. A matrac csak e készülékekhez csatlakoztatva működik, önállóan nincs funkciója!
 • Kik számára ajánlott a használata?

  A mágnesterápiás kezelések legtöbbje esetén hosszú, többórás kezelési idők javasoltak, melyet optimális éjszaka, alvás közben végezni. Sokak számára (például fix munkarendben dolgozók) nappal nincs idő a hosszú kezelések elvégzésére – az Osteomat matrac segítségével alvás közben is kezelheti magát.

  A matrac segítségével ágyhoz kötött páciens is kezelhető.

  Hogyan kell használni a matracot?

  A matrac négy szektorból áll, melyek közül 2 aktív (tartalmaz mágnestekercset) és 2 passzív (nincs benne mágnestekercs). A matrac szektorok egymáshoz tépőzárral rögzülnek, így tetszőlegesen átvariálható az aktív elemek helyzete. Az aktív szektorok 3-3 solenoidot (mágnestekercset) tartalmaznak. Javasolt az aktív matrac elemeket a vállak és nyaki gerinc, illetve a medence-csípő alá helyezni. Ezután a matracot tegye ágya fekvőfelületére és helyezkedjen el rajta.

  Hogyan kell működtetni a matracot?

  A matracot csatlakoztassa a MAG 2000 vagy MAG 2000Plus készülékhez. Válassza ki a megfelelő wellness kezelő programot a készülék menüjén. Indítsa el a programot. Aludjon nyugodtan, a készülék a kezelési idő lejárta után automatikusan kikapcsol.

  Kik számára NEM ajánlott?

  Bár a mágnesterápia alkalmazásának semmilyen ismert mellékhatására nem derült fény, a készülék használata nem ajánlott pacemakerrel vagy nagyobb fém implantátummal rendelkezők számára, továbbá terhesség, tuberkulózis, akut vírus betegség, mykozis, akut gyulladások, epilepszia esetén. Nem ajánlott a használata gyermekkorban.

  Matrac tulajdonságai
  Egy szektor mérete 40x65 cm
  A teljes matrac mérete 65x160 cm
  2 aktív szektor 3 mágnestekercs mindegyikben, összesen 6
  2 passzív szektor mágnestekercs nélkül
  Csatlakozók száma 2 kábel csatlakozó
  A matrac tekercsei a MAG2000 és a MAG2000 PLUS készülékekkel vezérelhetők
 • ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125085