Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
9 999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítási
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu
9 999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Osteomat mágnesterápiás matrac 1 db

83 039 Ft
25125085
+
Kik számára ajánlott a használata?

A mágnesterápiás kezelések legtöbbje esetén hosszú, többórás kezelési idők javasoltak, melyet optimális éjszaka, alvás közben végezni. Sokak számára (például fix munkarendben dolgozók) nappal nincs idő a hosszú kezelések elvégzésére – az Osteomat matrac segítségével alvás közben is kezelheti magát.

A matrac segítségével ágyhoz kötött páciens is kezelhető.

Hogyan kell használni a matracot?

A matrac négy szektorból áll, melyek közül 2 aktív (tartalmaz mágnestekercset) és 2 passzív (nincs benne mágnestekercs). A matrac szektorok egymáshoz tépőzárral rögzülnek, így tetszőlegesen átvariálható az aktív elemek helyzete. Az aktív szektorok 3-3 solenoidot (mágnestekercset) tartalmaznak. Javasolt az aktív matrac elemeket a vállak és nyaki gerinc, illetve a medence-csípő alá helyezni. Ezután a matracot tegye ágya fekvőfelületére és helyezkedjen el rajta.

Hogyan kell működtetni a matracot?

A matracot csatlakoztassa a MAG 2000 vagy MAG 2000Plus készülékhez. Válassza ki a megfelelő wellness kezelő programot a készülék menüjén. Indítsa el a programot. Aludjon nyugodtan, a készülék a kezelési idő lejárta után automatikusan kikapcsol.

Kik számára NEM ajánlott?

Bár a mágnesterápia alkalmazásának semmilyen ismert mellékhatására nem derült fény, a készülék használata nem ajánlott pacemakerrel vagy nagyobb fém implantátummal rendelkezők számára, továbbá terhesség, tuberkulózis, akut vírus betegség, mykozis, akut gyulladások, epilepszia esetén. Nem ajánlott a használata gyermekkorban.

Matrac tulajdonságai
Egy szektor mérete 40x65 cm
A teljes matrac mérete 65x160 cm
2 aktív szektor 3 mágnestekercs mindegyikben, összesen 6
2 passzív szektor mágnestekercs nélkül
Csatlakozók száma 2 kábel csatlakozó
A matrac tekercsei a MAG2000 és a MAG2000 PLUS készülékekkel vezérelhetők