Új jelszó kérése


Neilmed Sinus Rinse orrmosó szett (240 ml-es palack + 60 tasak só)

Neilmed Sinus Rinse orrmosó szett (240 ml-es palack + 60 tasak só)
6 490 Ft

A NeilMed Sinu Rinse orrmosó segítségével végzett rendszeres orrmosás hatékonyan csillapítja az allergia, a nátha, az arc- és homloküreg gyulladás tüneteit.
 • Nemzetközileg elismert eszköz. Sikerének lényege abban rejlik, hogy nagy mennyiségű (egy átmosásra 240 ml, gyerek palackkal 120 ml) normál PH-jú, izotóniás sóoldat irányított bevitelével hatékonyan kimossa az orrjáratokban pangó váladékot, amely a melléküregek masszív gyulladásait eredményezné. Ugyanezen elv alapján nagymértékben csökkenti az orrnyálkahártya irritációt az allergiás betegeknél, és a fül-orr-gégészeti beavatkozások után kíméletes és gyors váladékeltávolítást és regenerálódást tesz lehetővé.
  A bevitt sóoldat természetes alapanyagú, tartósítószert és jódot nem tartalmaz. Várandós kismamák is használhatják. A Neilmed SinuRinse orrmosók különböző kiszerelésekben kaphatóak. Utántöltő tasakok külön is vásárolhatók. Gyerekek négyéves kortól használhatják (narancssárga kiszerelések). 9 éves kortól már a (kék) felnőtt szettek alkalmazhatók.
  Javasolt használat: napi kétszer, de szükség esetén többször is lehet (a termék nem tartalmaz gyógyszeres hatóanyagot, mellékhatás nem ismert)
 • Vonalkód 
  705928001008
  Vonalkód
  705928001008
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114203