Új jelszó kérése


Natures Aid Nyújtott felszívódású C-vitamin citrus bioflávonoidokkal 90db

Natures Aid Nyújtott felszívódású C-vitamin citrus bioflávonoidokkal 90db
4 064 Ft4064
C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő tabletta citrus bioflavonoidokkal .
 • A C- vitamin jótékony hatásai:
  - fertőzés: tanulmányok kimutatták, hogy a C-vitamin megfelelő vérszintje alapvető fontosságú a fertőzések elleni védekezésben.
  - lábadozás: sebészeti beavatkozást vagy csonttörést követően kimutatták, hogy a C-vitamin segíti a gyógyulási folyamatot.
  - fogak és íny: mindamellett, hogy nélkülözhetetlen az egészséges fogakhoz és ínyhez, kimutatták, hogy hatékony gyógyulást eredményez szájsebészeti beavatkozást követően.
  - vérszegénység: a C-vitamin nagyon fontos a vas felszívódása tekintetében és ebből következően a vérszegénység kezelésében is nagy szerepet játszik.
  - vérzéses rendellenességek: a C-vitamin segít megerősíteni a gyenge hajszálereket, különösen a bioflavonoidok egyidejű használatával.
  - csont és ízületi gyulladás: feltehetően a kollagén képző szerepe miatt jótékony hatást tulajdonítanak a csont és ízületi gyulladásban szenvedőknek, illetve azt is kimutatták, hogy fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik.

  Napi ajánlott mennyiség: 1 db tabletta.
  Hatóanyag tartalom a napi adagban: C-vitamin 1000 mg (*RDA:1667%), citrus bioflavonoid 100 mg.
  *RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

  Elővigyázatosság/Figyelmeztetés:
  A C-vitamin folyamatos nagydózisú bevitele nem ajánlott vesekövesség esetén. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Hűvös száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne szedje, ha bármely összetevőjére túlérzékeny!
 • Vonalkód 
  5023652210905
  Vonalkód
  5023652210905
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25126276
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.