Új jelszó kérése


NYÍRFANEDV ESSZENCIA 500 ML

NYÍRFANEDV ESSZENCIA 500 ML
2 634 Ft
A Nordic Koivu egy 100-ig tiszta, természetes nyírfakivonat, amelyet Finnországban termelnek ki, gyártási technológiája szabadalommal védett. Az üvegezés során semmiféle adalékanyagot nem adnak a folyadékhoz, nem kerül sor hőkezelésre, illetve egyéb módosításokra. Ezt a nagyon különleges anyagot maga a természet állítja elő. Oly sokrétű és páratlan nedv kerül palackozásra a nyírfából, hogy a teste hálás lesz ezért a természetes italért.
 • A nyírfanedv oldott, ionizált részecske állapotban a sejtek szintjén szívódik fel. Megfiatalítja a testet, létrehozva a homeosztázis egyensúlyát. A Nordic Koivu nyírfanedv élelmiszertermék, kiemelkedően értékes biológiai szempontból, megkötések nélkül javallott a test teljes egyensúlyának visszaállításához. Az éves edzések és versenyek idején, a profi sportolók számára bioaktív izotóniás ital. Megakadályozza a túlhajszoltság szindrómát, segíti a pH egyensúlyának fenntartását, visszaszerzését. A termék további összetevői antioxidánsként szolgálnak. A nyírfakivonat vitális anyag, mivel a magában oldott ásványokat és nyomelemeket a szervezet maradéktalanul hasznosítja, ugyanakkor a test káros anyagait magába szívja, egyúttal frissít, méregtelenít és lúgosít.

  Ajánlott fogyasztás:
  Naponta 50 ml-től egészen 200 ml-es adagmennyiségig. A fogyasztandó mennyiséget mindig meghatározza az egyén életmódja és a környezeti változók (hőmérséklet, páratartalom) függvénye. A nyírfakivonat természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Fogyasztás előtt rázza fel a palackot. Külsőleg: Hajhullás, korpásodás, zsírosodás és fejbőr viszketés kezelésére, masszírozza a hajas fejbőrbe be és hagyja megszáradni. Bőrirritációkra és a bőr újjáépítésére, masszírozza vagy fújja be vele az érintett bőrfelületet.
 • Vonalkód 
  6420610341012
  Vonalkód
  6420610341012
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114263