Új jelszó kérése


Movo® Romed® 1x Vizeletsugaras terhességi gyorsteszt 1db

-10%
Movo® Romed® 1x Vizeletsugaras terhességi gyorsteszt 1db
919 Ft
Akció: 827 Ft827
Kezdete: 2017.06.21   A készlet erejéig!
Egyfokozatú vizeletsugaras gyorsteszt rendkívül magas érzékenységű, ezért elvégezhető a nap bármely szakában.
 • Figyelembe kell venni, azonban azt a tényt, hogy a reggeli első vizelet tartalmazza a legtöbb HCG hormont.

  Használata:
  - A védőfólia kibontása során ismerkedjen meg a tartalmával. Ügyeljen arra, hogy nedvesség és páralecsapódás ne érje a vizeletsugaras gyorstesztben levő, téglalap alakú eredménykijelző résben elhelyezett reakció felületet.
  - Kézzel ne érintse a reakció felületet, és még aznap használja fel!
  - Fogja meg az egyik kezével a vizeletsugaras gyorsteszt nyelét, majd a másik kezével távolítsa el a teszt védőkupakját felfedve az abszorbens (vizeletfelszívó) részt.
  - Helyezze a vizeletsugaras tesztet az abszorbens végével lefelé a vizeletsugárba legalább 5-10 másodpercig, hogy az abszorbens felülete teljesen nedves legyen.
  - Helyezze vissza a védőkupakot és várjon, amíg a piros csík vagy csíkok megjelennek a teszt oldalán levő téglalap alakú eredménykijelző résen.
  - Annak függvényében, hogy a vizeletben milyen magas a HCG hormon koncentrációja, az erős pozitív eredmény 40 másodpercen belül látható. Annak megbizonyosodására, hogy a teszt eredménye negatív, várjon 5 percet, a teljes reakcióidő leteltéig. A tökéletes eredmény leolvasásához meg kell várni, hogy az eredménykijelző háttere teljesen egyszínűvé váljon.
  - Ha a mintavétel után több mint 10 perc telt el, már nem olvasható le az eredménykijelzőről értékelhető eredmény.

  Nem terhes: Egyetlen piros vonal jelenik meg a téglalap alakú eredménykijelző résen, mely közelebb van a gyorsteszt nyeléhez. A vizeletben nincs HCG hormon, tehát negatív eredményt mutat.

  Terhes: Két piros vonal jelenik meg a téglalap alakú eredménykijelző résen. A vizeletben van HCG hormon, tehát pozitív eredményt mutat. Hogyha az abszorbens (vizeletfelszívó) rész felőli piros vonal halványabb, az is terhességet igazol.

  Érvénytelen: Nem értékelhető a gyorsteszt, ha az eredménykijelző téglalap alakú résen nem jelenik meg egy piros vonal sem. Ismételje meg a vizsgálatot egy másik ROMED Holland terhességi gyorsteszttel.

  Kérdések és válaszok

  K: Honnan tudom, hogy jól használtam a ROMED Holland terhességi gyorstesztet?
  V: A téglalap alakú eredménykijelző résben megjelenő piros vonal azt mutatja, hogy Ön pontosan követte a használati utasításban leírtakat és elegendő mennyiségű vizelet jutott az abszorbens (vizeletfelszívó) részre.

  K: Milyen korán használhatom a ROMED Holland egyfokozatú vizeletsugaras terhességi gyorstesztet?
  V: ROMED Holland egyfokozatú vizeletsugaras terhességi gyorsteszt a megtermékenyített petesejt beágyazódását követõ 3. napon már kimutatja a terhességet (a beágyazódás az aktustól számított 6-7. napon történik meg). Tehát a gyorsteszt már az esetleges elmaradt menstruáció elõtt 1-2 nappal kimutatja a terhességet vagy legkésõbb az esedékes menstruáció napján.

  K: Az elsõ, reggeli vizeletet kell használnom a teszthez?
  V: A nap bármely szakában használhatja a ROMED Holland egyfokozatú vizeletsugaras terhességi gyorstesztet, de általában az elsõ reggeli vizelet a legkoncentráltabb és ezért abban van a legtöbb hCG hormon.

  K: Mennyire pontos a ROMED Holland egyfokozatú vizeletsugaras terhességi gyorsteszt?
  V: A terhességi gyorsteszt 99 %-os megbízhatósággal mûködik.

  K: Mennyire érzékeny a ROMED Holland egyfokozatú vizeletsugaras terhességi gyorsteszt?
  V: A gyorsteszt 25 mIU/ml vagy annál nagyobb koncentrációjú hCG hormont nagy biztonsággal kimutat a vizeletbõl. Ez megfelel a WHO III. Nemzetközi Szabványának.

  K: Honnan tudom, hogy jól használtam a ROMED Holland terhességi gyorstesztet?
  V: A kontroll-területen megjelenõ színes vonal azt mutatja, hogy Ön pontosan követte a használati utasításban leírtakat és elegendõ mennyiségû vizelet jutott az abszorbens (vizeletfelszívó) részére.

  K: Mit kell tennem, ha az eredmény szerint terhes vagyok?
  V: Ez azt jelenti, hogy az Ön vizelete tartalmaz hCG hormont. Keresse fel a nõgyógyászát és beszélje meg vele a további teendõket. Minél elõbb biztos a terhességben, annál hamarabb tudja elkezdeni a terhes-gondozást, felkészülést. Hagyja abba dohányzást és az alkoholfogyasztást!

  K: Mit tegyek, ha a teszt szerint nem vagyok terhes?
  V: Ez azt jelenti, hogy az Ön vizelete nem tartalmaz hCG hormont. Ha több mint egy hetet késik a menstruációja, ismételje meg a vizsgálatot egy másik ROMED Holland egyfokozatú vizeletsugaras terhességi gyorsteszttel. Ha az eredmény változatlan és továbbra sem jön meg a menstruációja, kérjük, keresse fel a nõgyógyászát és beszélje meg vele a további teendõket.

 • Vonalkód 
  5999885846351
  Vonalkód
  5999885846351
  ÁFA kulcs
  5
  Cikkszám
  25125834