Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
9 999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítási
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu
9 999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Mio-Sonic ultrahang terápiás készülék 1 db

54 600 Ft
25125096
+
Kik számára ajánlott a használata?

- Kisebb orvosi rendelők különféle fájdalmak, izom-ízületi merevség kezelésére alkalmazhatják.
- Kozmetikai szalonok bőrfeszesítő, narancsbőr eltávolító kezelésre, illetve makacs zsírpárnák eltüntetésére (ultrahangos zsírleszívásra) alkalmazhatják.
- Használata teljesen biztonságos és egyszerű, a fenti kezelések otthon is bárki által elvégezhetők .

Milyen fő üzemmódokat biztosít?

- Fájdalomcsillapítás: az izom és idegrendszer bizonyos elváltozásainak, sérüléseinek kezelésére, neuritis, gyöki sugárzó fájdalmak kezelésére, továbbá akut és krónikus fájdalmak csillapítására javasolt alkalmazni.
- Lazítás: merev izmok-ízületek lazítására, ízületi meszesedésre, ínhüvelygyulladásra, vérömlenyek eloszlatására és kontrakturák kezelésére ajánlott.
- Szépészet: narancsbőr kezelése, ránctalanítás, zsírszövet bontása, vaszkularizáció és nyirokkeringés javítása, szövetek regenerálása (például gyulladt, pattanásos bőr kezelése).
- Hatóanyag bejuttatás: a kezeléshez aktív anyagot tartalmazó gélt használva a kezelés hatását fokozhatjuk.

Hogyan kell használni a készüléket?

Tegyen ultrahang gélt a kezelendő területre. A gél segíti a sugarak átjutását a bőrön. Gél nélkül a kezelés hatása gyenge vagy elmarad. A használati utasításhoz mellékelt ábra segítségével válassza ki a kezelést és jegyezze meg a szükséges beállítási adatokat. Kapcsolja be a készüléket és állítsa be a kezelési intenzitást Adja meg a kezelési időt, ezután a készülék megkezdi a kezelést. A kezelőfejet folyamatosan tartsa a bőrön. Végezzen lassú, körkörös mozdulatokat. Egyszerre kb 10x10 cm-es területet kezeljen és kis lépesekben haladjon tovább. A kezelési idő letelte után a készülék kikapcsol.

Hogyan működik a készülék?

A készülék a végén levő kerek fém felületen keresztül ultrahang sugarat bocsát a testbe. Az ultrahang sugarak energiáját a szövetek elnyelik és felmelegszenek. A hőemelkedés hatására gyorsul a vérkeringés és javul a gyógyhajlam.

Zsírbontó és narancsbőr kezelés során az ultrahang sugarak gázbuborékokat hoznak létre a zsírszövetben. Ezek a buborékok gyorsan szétrobbannak, felszakítják a zsírsejtek falát, kiáramlik a zsír, amit a nyirok- és a vizeletkiválasztó rendszer képes könnyedén eltávolítani, a megfelelő elvezető rendszer segítségével.

Fonoforézis: a hanghullámok által keltett nyomáshullám segítségével fellazulnak a szövetek és az aktív hatóanyagok a bőr mély rétegeibe is eljuttathatók.

Milyen mellékhatások lehetnek?

A kezelés alatt a fejet folyamatosan mozgatni kell! Az egy helyben tartott fej a szövetek túlmelegedését, szélsőséges esetben égési sérülést okozhat.

Mennyi idő kell a hatás kialakulásához?

Az ultrahang kezeléseket mindig ismétlődően kell végezni néhány napig, majd egy hét szünet közbeiktatásával újabb kezelések végezhetők.

Kik számára NEM ajánlott a használata?

Tilos használni pacemakeres személyen, kardiomiopátia, epilepszia fennállásakor, terhesség alatt, akut vénafal-gyulladásban (thrombophlebitis) vagy súlyos általános állapotban levő személyeknél, súlyos szív-érrendszeri betegségben, tuberkulózisban, a gerincoszlop megbetegedésében, illetve rosszindulatú daganatban, neopláziában szenvedő betegeknél, vagy fém protézist viselőknek (számukra megfelelő orvosi javallat szükséges), heveny fertőzések, vénatrombózis, súlyos csontritkulás, arteriopátia, bármilyen gyulladásos folyamat esetén, illetve a 12 évnél fiatalabb gyermekeknél.

Alkalmazási terület Kezelendő elváltozás
Fájdalomcsökkentés izomfájdalmak csökkentése sportsérülések után
isiász okozta fájdalom és ideggyulladások kezelésére
ízületi meszesedés kezelése
Dupuytren-kontraktúra okozta izom-, ín lazítás
ízületi merevség csökkentése
vérömlenyek és hegszövetek fellazítása
ínhüvelygyulladás gyógyítása
izomgörcsök megszüntetése

Narancsbőr kezelés irharétegben keletkezett csomók feloldása

Ultrahangos zsírbontás diétával nem eltávolítható zsírpárnák feloldása

Fonoforézis aktív hatóanyagok bejuttatása a mélyebb rétegekbe gyógyászati vagy kozmetikai céllal

Bőrfeszesítés aktív hatóanyagot (például Toning gél) tartalmazó anyaggal végzett fonoforézis alkalmazásával

Tulajdonság Adat
Felhasználási terület Rendelői, kozmetikai és otthoni
Frekvencia 1 MHz
Kimeneti teljesítmény maximum 4.8W
Maximális intenzitás 1.2W/cm2
Intenzitás állítás 3 fokozatban
Intenzitás fokozatok 720mW/cm2 (alacsony); 960mW/cm2 (közepes); 1.2W/cm2 (magas)
Program futási idők 5-10-15 perc, automatikus kikapcsolás