Új jelszó kérése


Maca VIBE tabletta 100 db

Maca VIBE tabletta 100 db
5 054 Ft5054

A maca gumó az egyetlen olyan növény, amely az Andokban 3700m magasan is képes életben maradni. Gyökérrostja gazdag a különféle serkentő hatóanyagokban. Javítja a teljesítményt, ezért perui Ginseng-nek is szokás nevezni.

 • A férfiak ezenkívül más pozitív hatását is tapasztalhatják, és ezért különösen nagyra értékelik. A Maca nemcsak magas szénhidráttartalmáért nagyra értékelt gyógynövény, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően sok bajra is gyógyírként szolgál. Különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrátfehérje, esszenciális zsírsav található benne. Ennek köszönhetően a növényből készült termékeket ma a világon mindenütt vitalizáló, szellemi erőnlétjavító és potenciafokozó szerként használják.

  Általános energetizáló, vitalizál, roborál, aktivál, javítja a testi erőnlétet, fokozza a fizikai teljesítményt. Szexuális teljesítményjavító, fokozza a nemi vágyat, javítja a potenciát és a fogamzó képességet, javítja az ondótermelést és a spermiumok aktivitását, harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a változókori tüneteket. A tabletta 500 mg Lepidium meyenii radix pulv. (perui zsázsa gyökérpor)-t tartalmaz.
 • Vonalkód 
  7757310000703
  Vonalkód
  7757310000703
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25126608
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.