Új jelszó kérése


Lentinex - Shiitake gyógygomba Lentinan oldat 30ml

-30%
Lentinex - Shiitake gyógygomba Lentinan oldat 30ml
5 210 Ft
Akció: 3 650 Ft3650
Kezdete: 2017.09.01   Vége: 2018.02.28

Új generációs, Lentinán tartalmú gyógygomba oldat, a természetes immunvédekezésért

 • A Shiitake gomba legismertebb és leginkább kutatott összetevője a Lentinan, amely hozzájárulhat a természetes immunvédekezéshez. 1969-ben a tokiói Japán Nemzeti Rákkutatási Intézet kutatói vonták ki először a shiitake gombából ezt a béta-glükán poliszacharidot.

  A Lentinex speciális, norvég biotechnológiai előállításának köszönhetően, a lentinan-t 100%-ban természetes, a leghatékonyabbnak tartott tripla-hélix szerkezetben, és oldatos formában tartalmazza. Ez magyarázza a Lentinex kiváló biohasznosulását, amelyet klinikai vizsgálatok is alátámasztanak.
  Előállítása a legmagasabb kívánalmaknak is megfelelő helyes gyógyszergyártási gyakorlat (GMP) alapján, szigorú minőségi követelmények mellett és kiváló alapanyagok felhasználásával történik.
  Fontos hangsúlyozni, hogy ellentétben más gomba béta-glükán kivonatok előállításával, ez a szabadalmi eljárás által védett folyamat, teljesen természetes, tiszta és kémiai feldolgozástól mentes lentinan-t eredményez.
  Számos klinikai kutatás foglalkozik azzal, hogy a lentinan, az eredeti, tripla-hélix szerkezeti formájában a leghatékonyabb. A Lentinex-ben levő lentinan, megőrzi ezt az eredeti tripla-hélix szerkezetet, míg a hagyományos kémia kivonással előállított termékekben ez nagyon nehezen megvalósítható.
  Az oldatos formából következően adagolása és alkalmazása nagyon egyszerű. Sok embernek gondot okoz, hogy nagy számban kell különböző méretű tablettákat, kapszulákat szedni. A Lentinex oldat kellemes ízű, és könnyű lenyelni.

  Az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) 2010-ben adta meg a Lentinex európai forgalmazási engedélyét, de Európa mellett, az Egyesült Államokban, és Távol-Keleten is elérhető.
  A Lentinex biztonságosan adható, akár idős embereknek is, biztonságosságát klinikai vizsgálatok támasztják alá. Hosszú távon is alkalmazható.
  Fogyasztható: egészséges állapotban, jelentősebb fizikai vagy szellemi terhelés esetén, stressz fennállása esetén, dohányzás esetén, immunrendszert érintő betegségek esetén, krónikus, a szervezetet megterhelő betegségek esetén, onkológiai és egyéb kezelések esetén.
  A Lentinex fogyasztásának ellenjavallata: autoimmun betegség, immunszupressziós kezelés, a készítmény bármely összetevőjével szembeni allergia, érzékenység.
  Kiszerelés: 30 ml oldat
  Adagolása: napi 1 ml (fél mokkáskanál)
  Szükség esetén a napi adag 2 ml-re emelhető (1 mokkáskanál).
  Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 • Vonalkód 
  5999886434007
  Vonalkód
  5999886434007
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125762
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.