Új jelszó kérése


Laica MINERAL BALANCE Bi-flux szűrőbetét 1db

Laica MINERAL BALANCE Bi-flux szűrőbetét 1db
1 994 Ft
Az univerzális szűrőkhöz képest még hatékonyabban fenntartja a vízben a szervezet számára fontos ásványi anyagokat és a pH egyensúlyt, miközben könyörtelenül leszámol az egészségre káros, nem kívánatos összetevőkkel, mint pl. a klór, nehézfémek, növény– és gyomirtószer maradványok.
 • A gravitációt kihasználva ** szabályozott sebességgel ( **a legkiválóbb vízminőség elérése érdekében fontos a víz szűrési sebességének szabályzása) a csapvíz áthalad az aktív szén, ill. ioncserélő gyanta golyócskák között és ezzel mechanikailag, ill. kémiailag megköti a nemkívánatos összetevőket, de az emberi szervezetnek biológiailag fontos ásványi anyagok (pl. kalcium, magnézium) a vízben maradnak.

  Az aktív szén megköti a klórt, a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú, és színű elemeket.

  Az ioncserélő gyanta csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza, és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek (pl. ólom, cink, réz, vas, alumínium) tartalmát.

  Az 5 lépcsős szűrés folyamata kb. 4 percet vesz igénybe.

  A szűrő a maximális biztonság érdekében tartalmaz baktériumnövekedés gátlót.

  Kapacitás: 450 liter vagy 3 hónapra elegendő tiszta, szűrt víz.

  A Laica Mineral Balance Bi-flux szűrőbetét az alábbi szűrőbetétekkel kompatibilis:

  BODYFORM Bi-flux szűrő
  LAICA Bi-flux szűrő
  BRITA Maxtra szűrő
  BWT Duomax
 • Vonalkód 
  8033224606385
  Vonalkód
  8033224606385
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25124803