Új Jelszó Kérése

Vény nélkül kapható gyógyszertári termékek a Rákóczi Gyógyszertár kínálatában

Fizetési megoldás

SimpleLEPICOL PLUS egészséges bélműködést elősegítő granulátum 20 tasak

LEPICOL PLUS egészséges bélműködést elősegítő granulátum 20 tasak
3 864 Ft3864
A Lepicol Plus gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény székrekedés ellen. Az 5 grammos tasakok tartalma: 3,45 g oldható élelmi rost (Plantaginis ovatae seminis tegumentum, egyiptomi útifű maghéjőrlemény), 1,50 g inulin és 0,05 g probiotikum (Lactobacillus plantarum, Lb rhamnosus, Lb delbruecki ssp. bulgaricus, Lb acidophilus, Bifidobacterium bifidum).
 • Ez a kombináció egyedülálló és kíméletes. Elsősorban az időskori bélrenyheség esetén ajánljuk, de mivel görcsöt, hasmenést nem okoz, terhes nők és nagyobb gyermekek is használhatják.

  Az oldódó élelmi rost (az egyiptomi útifű maghéjának őrleménye) nagy mennyiségű vizet köt meg, térfogata több mint hússzoros lesz. A megnövekedett térfogat a béltartalmat növeli és hígítja, a bélmozgást serkenti. A zselészerű anyag a bélrendszeren áthaladva gyengéden, szinte simogatva tisztítja a bélfalat és még a rejtett zugokba is eljut. Egyedülálló hatása, hogy eközben az ötféle probiotikus baktériumtörzs szaporodásnak indulva csökkenti a belek pH-ját, serkenti a perisztaltikát, gátolja a káros baktériumok szaporodását, azaz javítja a bélrendszer mikrobiológiai egyensúlyát. Ez tovább lágyítja és mintegy ötödével növeli a béltartalmat. Az inulin szerepe összetett, részben vizet köt meg, részben prebiotikumként elősegíti a hasznos baktériumok elszaporodását. Az eredmény: könnyű, laza széklet.

  Adagolása: napi egy-két alkalommal egy-egy tasak, bögrényi (2,5 dl) folyadékban elkeverve. Bevétele után még legalább ugyanennyi folyadék fogyasztása szükséges. Kúraszerűen alkalmazandó.

  Figyelmeztetések: soha ne vegye be a granulátumot szárazon, mert az fulladást, a nyelőcső és a bélrendszer elzáródását, illetve a széklet „besülését”, beszáradását okozhatja. Nem szedhető a belek bénulása, a perisztaltikát csökkentő gyógyszerek szedése, vastagbéltágulat, illetve a bélrendszer szűkülete, bélelzáródás gyanúja, nyelési nehézség esetén.
 • Vonalkód 
  5028523015115
  Vonalkód
  5028523015115
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114530
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.