Új jelszó kérése


LEPICOL egészszéges bélműködést elősegítő granulátum 180g

LEPICOL egészszéges bélműködést elősegítő granulátum 180g
3 850 Ft
A benne található egyiptomi útifű maghéj hozzájárul a normál bélműködéshez és a bélműködés ritmusának fenntartásához. Fogyasztásával segítheti a napi rostszükséglet biztosítását.
 • Egyiptomi útifű maghéjat, 5-féle hasznos baktériumtörzset és inulint tartalmaz. A granulátum 5 grammos (egy teáskanálnyi) adagja 3,45 g oldható élelmi rostot (Plantaginis ovatae seminis tegumentum, egyiptomi útifű maghéjőrleményt), 1,50 g inulint és 6*108 számú, 5-féle baktériumtörzset (Lactobacillus plantarum, Lb rhamnosus, Lb delbruecki ssp. bulgaricus, Lb acidophilus, Bifidobacterium bifidum) tartalmaz.

  Az osztatlan granulátum előnye, hogy mindenki maga alakíthatja, hogy mennyi Lepicolra van szüksége naponta. A 180 gramm általában 5 hétre elegendő.

  Az oldódó élelmi rost (az egyiptomi útifű maghéjának őrleménye) nagy mennyiségű vizet köt meg, térfogata több mint hússzoros lesz. A megnövekedett térfogat a béltartalmat növeli és hígítja, a bélmozgást serkenti. A zselészerű anyag a bélrendszeren áthaladva gyengéden, szinte simogatva tisztítja a bélfalat és még a rejtett zugokba is eljut. Egyedülálló hatása, hogy eközben az ötféle hasznos baktériumtörzs szaporodásnak indul. Az inulin szerepe összetett, részben vizet köt meg, részben prebiotikumként elősegíti a hasznos baktériumok elszaporodását.

  Adagolás (felnőtteknek): Felnőttek naponta egy-két teáskanálnyi mennyiségű (5–10g) granulátumot fogyaszthatnak étkezés előtt 30 perccel egy pohár vízben vagy gyümölcslében elkeverve. A beszedett mennyiség után fogyasszanak további egy pohár vizet, vagy gyümölcslevet.

  Adagolás (gyermekeknek): Gyermekek naponta fél-egy teáskanálnyi mennyiségű (2,5–5g) granulátumot fogyaszthatnak étkezés előtt 30 perccel egy pohár vízben vagy gyümölcslében elkeverve. A beszedett mennyiség után fogyasszanak további egy pohár vizet, vagy gyümölcslevet.

  Figyelem!

  - Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  - A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó.
  - Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
  - A granulátum folyadék nélküli bevitele fulladáshoz vezethet.
  - A készítmény nyomokban szóját és tejet tartalmazhat.

  Figyelmeztetések

  Soha ne vegye be a granulátumot szárazon, mert az fulladást, a nyelőcső és a bélrendszer elzáródását, illetve a széklet „besülését”, beszáradását okozhatja. Nem szedhető a belek bénulása, a perisztaltikát csökkentő gyógyszerek szedése, vastagbéltágulat, illetve a bélrendszer szűkülete, bélelzáródás gyanúja, nyelési nehézség esetén.
 • Vonalkód 
  5028523003464
  Vonalkód
  5028523003464
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114529