Új jelszó kérése


Joalis Baby Start méregtelenítő csomag babavárás előtt

Joalis Baby Start méregtelenítő csomag babavárás előtt
21 333 Ft
Ingyenes szállítás:

Ingyenes kiszállítás!

A női ivarszervek területén megtalálható fertőzések és egyébtoxinok tisztítására ajánlott Joalis méregtelenítési csomag 2 hónapos kúrára elegendő. Ez alatt megtaníthatja immunrendszerét, hogyan szabaduljon meg a terhelőitől.
 • Baby Start - Joalis méregtelenítő csomag a babavárás előtt hölgyeknek

  A szülői szervezetben meglévő toxinterhelések átkerülhetnek a magzatba, és ott a születést követően tünetek formájában megjelenhetnek. Erre utalhat pl. a koraszülés, az anyatejre való érzékenység, vagy a csecsemőkori ekcéma.
  A meddőség hátterében is állhatnak méregterhelők, melyek akadályozhatják a megfelelő hormonok termelődését, gátolják a női és férfi szervek energetikai egyensúlyát.
  Növényi kivonatokat, vitaminokat és információkat tartalmazó komplex készítményekből készült összeállítás, melyek késztetik az immunrendszert, hogy öngyógyító képességét fokozva, önerőből tisztítsa meg a szervezetet.
  Egy csomag (4 készítmény) kéthavi méregtelenítési folyamatot biztosít.
  Javasoljuk a tervezett babavárás előtt 1-2 kúra alkalmazását. Amennyiben a kúra alatt teherbe esik, hagyja abba a cseppek szedését, majd a szoptatást követően fejezze be!
  Alkalmazása: A Joalis készítmények mindegyikéből 10-10 cseppet egy pohár vízbe kell tenni és meginni. Az első héten naponta 1X, majd a második héttől kezdve naponta 2x, amíg el nem fogy.
  A cseppek fogyasztását megelőző és követő 20 percben nem szabad étkezni, illetve kávét, teát inni (tiszta vizet szabad) és mentol tartalmú készítményeket fogyasztani.
  A készítmények fogyasztásakor ritkán, de előfordulhatnak ún. méregtelenítési tünetek, ezek azonban átmeneti jellegűek és nem okoznak semmilyen egészségkárosodást.
  Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.
  A készítmény nem gyógyszer, ebből fakadóan nem helyettesíti az orvos által előírt gyógyszereket!
  Tárolás: Szobahőmérsékleten, kisgyermek elől elzárva, lezárt kupakkal, álló helyzetben. Ne tegye ki nap és elektromágneses tér közvetlen hatásának! Ne tárolja a készítményt mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, tv, mobiltelefon stb. közvetlen közelébe.
  A készítmény nem kerülhet kapcsolatba fémekkel és aromás anyagokkal!
 • ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114337