Új jelszó kérése

Vény nélkül kapható gyógyszertári termékek a Rákóczi Gyógyszertár kínálatában

Fizetési megoldás

SimpleIstenek Eledele Parlagfű tabletta 90 db

Istenek Eledele Parlagfű tabletta 90 db
3 390 Ft3390
Az egészséges táplálkozást segítő, pollen és gyökérmentes részeit nélkülöző, zsenge szár- és levéltartalmú parlagfű tabletta mindenki által hozzáférhetővé válik a napi fogyasztásban. Így nem csak a vidéken élő, parlagfüvet gyűjtők és fogyasztók jutnak hozzá értékes táplálkozás-élettani összetevőihez, hanem a városokban élő reformtáplálkozást folytatók is.
 • A parlagfű táplálék- és fűszernövény, amely az ősi mondák szerint egykor az istenek eledele volt. Mivel a parlagfű zöldje nem allergizál, akár mint a petrezselyem zöldjét, ételekhez is adható, akár teaként elkészítve is fogyasztható.

  "A Princeton University biokémia doktoranduszai meghökkentő kutatásokat publikáltak 2009. áprilisában a New York Times című lap kutatási rovatában, amellyel megdöbbentették a világ botanikus kutatóit. Rájöttek, hogy a parlagfű valójában nem tartalmaz allergén polleneket, így a világméretű allergiás megbetegedésnek sem ez a növény a kiváltó oka. Laboratóriumokban hónapokig tesztelték egy újfajta, eddig szigorúan titkosított kutatási eljárással a parlagfű hatásait. Végül a fáradtságos és olykor bizarrul reménytelennek tűnő kísérletezések után kimutatták a megdöbbentő eredményt: a parlagfű értékes táplálék-és fűszernövény."
  (Dr. Weixl-Várhegyi László, természet-, alternatív- és népi gyógyász, fitoterapeuta.)

  Összetétel: 100% parlagfű. Adalékanyagmentes.

  Forgalmazó: Dombszéli Vadgesztenye Kft., 6500 Baja, Zrínyi Miklós u.8.

  Származási hely: Magyarország
 • Vonalkód 
  5999885263011
  Vonalkód
  5999885263011
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125381
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.