Új jelszó kérése


INTERHERB Kollagén & Hyaluronsav FORTE tabletta 30 db

 INTERHERB Kollagén & Hyaluronsav FORTE tabletta 30 db
2 660 Ft
A kollagén egy vízmegkötő tulajdonságú összetett fehérje, a bőr struktúrájának nélkülözhetetlen vázanyaga. A napsugárzás, a légszennyezés és az öregedési folyamatok nemtől függetlenül lassítják a kollagén termelést, melynek jól látható jelei vannak a bőrön és a csontok porcszerkezetén.
 • A szer­vezet számára könnyen hasznosuló kollagént, hyalu­ronsavat és C-vitamint tartalmaz. A hyaluronsav a porcok építőanyaga. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotá­nak, működésének fenntartásához.

  A készítmény hatóanyaga szabadalmaztatott technológiával gyártott nagy tisztaságú, igazoltan magas hatásfokkal hasznosuló kollagén és hyaluronsav kivonat.

  Összetevők/tabletta:

  Kollagén kivonat, C-vitamin (aszkorbinsav), hyaluronsav kivonat, tömegnövelők (mikrokristályos cel­lulóz, karboxi-metil-cellulóz-nátrium, hidroxi-propil-metil-cellulóz) csomó­sodás gátlók (talkum, magnézium-sztearát, polietilénglikol), színezék (titán-dioxid, kárminvörös).

  Hatóanyag/napi adag (1 tabletta):

  Kollagén: 500,0 mg

  C-vitamin: 200,0 mg RDA*: 250%

  Hyaluronsav: 50,0 mg

  RDA*: Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-ban kifejezve.

  Javasolt fogyasztás: Napi 1 tabletta.

  Lehetőleg főétkezés közben szétrá­gás nélkül folyadékkal nyelje le. A jól látható, tartós eredmény érdekében a készítmény hosszabbtávú (2-3 hó­napos) folyamatos szedését ajánljuk, akár évi 2-3 alkalommal.

  Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekektől elzárva tartandó!

  Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ºC).

  Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (nap/hónap/év).

  OÉTI notifikációs szám: 12407/2013
 • Vonalkód 
  5999542642838
  Vonalkód
  5999542642838
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114129