Új jelszó kérése


INOFOLIC inozitot és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő 60 tasak

-29%
INOFOLIC inozitot és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő 60 tasak
 • INOFOLIC inozitot és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő 60 tasak
12 700 Ft
Akció: 8 990 Ft
Kezdete: 2017.03.01   A készlet erejéig!
Ingyenes szállítás:

 

Ingyenes szállítás!

 

Az INOFOLIC TM inozitot és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő, amely jól alkalmazható ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben történő pótlására, ha az étrendben alacsony a szintjük, vagy abban az esetben, ha nagyobb mennyiségben van rájuk szükség.

 • Terméktájékoztató

  INOFOLIC
  inozitot és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

  Mi az Inozit?
  Az inozit a természetben kilenc különböző izomer formában található meg; az élelmiszerekben és az állati szövetekben leggyakoribb, és fiziológiás szem¬pontból a legfontosabb a mio-inozit, amely az INOFOLIC tasakokban is használt forma.
  Az inozitot a szervezet közvetlenül glükóz-6-foszfátból állítja elő; ezért gyakran a B-vitaminok csoportjába tartozó pszeudo-vitaminként állítják be; ez a B8-vitamin.

  Az inozitban leggazdagabb források a gabonafélék, a keményhéjasok és a gyümölcsök, főleg a dinnye és a narancs. Emellett bőségesen előfordul a húsokban, különösen a májban, amely az endogén inozit előállítás fő szerve. Az étrenddel egy felnőtt naponta körülbelül egy gramm inozitot juttat a szervezetébe, különböző biokémiai formákban.
  Az inozit alapvető szerepet játszik a sejtekben, mint másodlagos hírvivő, inozit-foszfát, vagy foszfatidil inozit, és foszfatidil inozit foszfát formában.
  A sejtmembrán egy nátriumfüggő ko-transzport mechanizmus révén lehetővé teszi, hogy az inozit bejusson a sejt belsejébe.

  Mi a folsav?
  A folsav egy vízoldható, a B-vitaminok csoportjába tartozó vitamin. A folát hozzájárul a terhesség alatt az anyai szövet növekedéséhez, a normál aminosav-szintézishez és az immunrendszer megfelelő működéséhez és szerepet játszik a sejtosztódásban.
  A folsav megtalálható a nagylevelű zöld zöldségekben, a májban, a tojásban, a húsokban és a tejben, míg a gyümölcsök keveset tartalmaznak belőle (kivéve a narancs). A főzés során a folát majdnem teljes mennyisége néhány perc alatt elbomlik.


  Mikor ajánlatos az INOFOLIC bevétele?
  Az INOFOLIC TM inozitot és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő, amely jól alkalmazható ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben történő pótlására, ha az étrendben alacsony a szintjük, vagy abban az esetben, ha nagyobb mennyiségben van rájuk szükség.


  Ajánlások: ez a termék a kiegyensúlyozott, változatos étrend és egészséges életmód részeként alkalmazható.
  Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  Gyermekek elől elzárva tartandó! Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget. Magas hőmérséklettől és nedvességtől óvni kell.

  Ez a termék egy étrend-kiegészítő, nem helyettesíthet orvos által előírt gyógyszereket.

  Ajánlott napi adag: napi egy tasak, egy pohár vízben feloldva.


  Összetevők napi 1 tasak RDA* százalék

  mio-inozit 2000 mg -

  folsav 200 µg 100 %

  * RDA: napi ajánlott mennyiség


  Nettó tömeg: 120 g
  1 doboz 60 tasakot tartalmaz.

  Forgalmazó:
   Exeltis Magyarország Kft., 1011 Budapest, Fő u. 14-18.

  Gyártó:
  Lo.Li. Pharma Srl (Olaszország) részére gyártja:
  Laboratoires Humana Pharma International SpA
  Via Enrico Mattei, Casorate Primo, Olaszország

 • Vonalkód 
  5999884378136
  Vonalkód
  5999884378136
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114236