Új jelszó kérése


Holistic Pharma Mobility+ kapszula 60 db

Holistic Pharma Mobility+ kapszula 60 db
5 525 Ft5525

Ízületi betegségben szenvedőknek SPECIÁLIS – GYÓGYÁSZATI CÉLRA SZÁNT – TÁPSZER - növényi glükózaminnal, Hialuronsavval, Kondroitin-szulfáttal, MSM-mel, Mangánnal, Rézzel és C-vitaminnal.

 • A porcok egészségéért* - * A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának fenntartásához.


  A porcszövet sejtközötti állományának két legfontosabb összetevője a glükózamin-szulfát és a kondroitin-szulfát, amely vegyületek megfelelő pótlása kulcsfontosságú a ízületi kopás megelőzésében, javításában. A glükózamin és a kondroitin többek között gátolják a porcot bontó enzimek működését, ezáltal képesek megállítani, illetve lassítani a porcpusztulás folyamatát. A sérült porcok regenerálásában is részt vesznek, elősegítve ezáltal az ízületek működését és rugalmasságát, mivel képesek támogatni és kenni a porcokat.

  A porcszövetek leépülése során a porcban szignifikánsan csökken a kondroitin mennyisége és a porc víztartalma is. A kondroitin-szulfát fokozza a porcsejtek proteoglikán és kollagén szintézisét, segíti a porc rugalmasságának helyreállítását. Gyulladás és fájdalommérséklő hatását klinikailag igazolták. Az ízületekben növeli a hialuronsav-szintet, emeli az ízületi folyadék viszkozitását. Kutatások megerősítik, hogy a kondroitin-szulfát lassítja a porcok idő előtti széttöredezését és javítja a sérült ízületek működését és mozgási képességét, hozzájárulva a fájdalommentes mozgáshoz.

  A hialuronsav egy természetesen is előforduló molekula, mely „keni” az ízületet és tompítja a felszínét ért lökéseket. Hialuronsav ízületbe juttatása esetén, az csökkenti az ízületi folyadék viszkozitását (belső súrlódását), tehát elősegíti a csúszást. Ezzel járul hozzá a fájdalom csökkentéséhez.

  Az MSM egy természetes, szerves kénvegyület, mely minden élő szervezetben jelen van. Az MSM részt vesz többek között a porc egészséges szerkezetének megőrzésében, hozzájárul a porcképződéshez és segíti az ízületek és az izmok regenerálódását. Elősegíti a kollagén képződését, mely elengedhetetlen az ízületek, porcok és az izmok normál állapotának fenntartásához. Az MSM továbbá támogatja a porcok anyagcseréjét, közvetett gyulladás- és hatását számos tudományos vizsgálatban igazolták.

  A mangán az élő szervezet elengedhetetlen nyomeleme. Hiánya csontváz-rendellenességeket, a kötőszöveti rostok károsodását okozhatja. Számos enzim felépítéséhez és működéséhez szükséges, amelyek a porc-anyagcserében nagyon fontos szerepet töltenek be, így segíti a MOBILITY+ -ban lévő glükózamin-szulfát és kondroitin-szulfát minél jobb hasznosulását. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok és a csontozat normál állapotának fenntartásához.

  Növényi Glükózamin

  A glükózamint a legtöbb esetben egyes tengeri élőlényekből vagy szarvasmarhaporcból, sertés-, vagy csirkeporcból nyerik ki. A rákokból vagy kagylókból kinyert, ill. szintetizált glükózamin az arra érzékeny személyeknél allergiás tüneteket okozhat. Az állati eredetű glükózamin esetén az előírásokat kevésbé figyelembe vevő gyártási folyamatok során az alapanyag a fertőzés átvitele szempontjából magas kockázatú állati szövetekkel szennyeződhet.
  A MOBILITY+ összetevőjeként használt, kukoricából nyert, majd fermentációs eljárással készített glükózamin-szulfát mentes a fenti veszélyektől, mindemellett a fermntációs eljárásnak köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú felszívódással bír.

  US National Library of Medicine, National Institutes of Health /PubMed.gov/
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=glucosamine
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=chondroitin+sulfate
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=methylsulfonylmethane+inflammation
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=methylsulfonylmethane+joint
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=manganese+supplementation
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=hyaluronic+acid


  Bélben oldódó vegetáriánus kapszula

  A MOBILITY+ innovatív technológiával készülő kapszulái növényi eredetűek, így nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat, pl. zselatint, továbbá a bennük lévő értékes hatóanyagokat megvédik a gyomorsavtól. A MOBILITY+ kapszulák a konvencionális kapszuláktól eltérően nem a gyomorban, hanem a vékonybélben oldódnak ki, így a hatóanyagok a “táplálékvonalon” szívódnak fel, ezáltal az összetevők tényleges biohasznosulása kiemelkedő.

  JAVASOLT ADAGOLÁS:

  Felnőtteknek naponta 2×2 tabletta, melyet célszerű étkezés közben bő folyadékkal bevenni. A készítményt javasolt legalább 3 hónapig folyamatosan alkalmazni. Használata hosszabb távon is ajánlott, akár kúraszerűen.

  FIGYELMEZTETÉS:

  A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! A készítmény egyedüli tápanyag-forrásként nem használható! A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! Gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárolandó! A termék fogyasztása terhes és szoptató anyáknak, gyermekeknek és véralvadást gátló gyógyszert szedők számára nem ajánlott.

  A napi adag (4 kapszula) tartalmaz:

  Aktív összetevők 4 kapszulában 100 g készítményben

  Glükózamin-HCI 1000,0 mg 45,45 g

  Kondroitin-szulfát 400,0 mg 18,18 g

  Metil-Szulfonil-metán (MSM) 180,0 mg 8,18 g

  C-vitamin 160,0 mg (*200%) 7,27 g
  Hialuron sav (Nátrium-hyaluronát) 20,0 mg 0,91 g

  Mangán 4,0 mg (*200%) 0,18 g

  Réz 2.000,0 mcg (*200% 0,09 g (90,0 mg )

  *: NRV%: napi beviteli referenciaérték %-a felnőttek esetében

  ÖSSZETEVŐK:

  Glükózamin-hidroklorid (növényi eredetű), kondroitin-szulfát, hidroxi-propil-metil-cellulóz (kapszulahéj), metil-szulfonil-metán (MSM), L-aszkorbinsav (C-vitamin), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), nátrium-hialuronát, csomósodást gátló (magnézium-sztearát), mangán-klorid, réz-szulfát.

  Az étrend-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek nem tekinthetők gyógyszereknek és nem alkalmasak betegségek megelőzésére, kezelésére, gyógyhatással nem rendelkeznek. Fogyasztásuk nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet, a szakszerű orvosi ellátást és a gyógykezelést. Jelen információk nem a HOLISTIC PHARMA Zrt. állításai és megállapításai és nem a termékekre vonatkoznak, hanem az egyes vitaminokról, ásványi anyagokról és egyéb, a készítményeinkben felhasznált összetevőkről a tudományos szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos adatok vagy az EFSA (European Food Safety Authority) által elfogadott, egészségre vonatkozó állítások.


 • Vonalkód 
  5999886811013
  Vonalkód
  5999886811013
  ÁFA kulcs
  5
  Cikkszám
  25126083
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.