Új jelszó kérése


Holistic Pharma 100% FUCOIDAN tabletta 30 db

Holistic Pharma 100% FUCOIDAN tabletta 30 db
4 112 Ft4112

A kutatások azt mutatják, hogy a fucoidan terápiás tulajdonságai közé tartozik az immunrendszer erősítése, a vérzsírcsökkentő-, vírusellenes-, gyomorvédő-, antioxodáns-, gyulladáscsökkentő-, daganatellenes- és őssejtmobilizáló-hatás.

 • FUCOIDAN – Ősi táplálék az érintetlen természetből
  Egy olyan ősi táplálékról van szó, melynek fő alkotójáról a Fucoidan-ról a szaksajtóban, több mint 1200 tudományos publikáció jelent meg. A Limu Moui legfőbb alkotója a Fucoidan, mely a távoli és érintetlen természetből, a csendes-óceáni Tonga és Okinawa vizeiből származik. A megfigyelések és a tudományos szakirodalom alapján a Fucoidan testünk teljes szervrendszerét képes regenerálni.
  Tudományos körökben a Fucoidan-t mára a leghatékonyabb és legígéretesebb természetes immunregeneráló anyagként tartják számon.
  A kutatások azt mutatják, hogy a fucoidan terápiás tulajdonságai közé tartozik az immunrendszer erősítése, a vérzsírcsökkentő-, vírusellenes-, gyomor-védő-, antioxodáns-, gyulladáscsökkentő-, daganatellenes- és őssejtmobilizáló-hatás.**

  Az amerikai National Library of Medicine-ben, a The Journal of Molecular Immunology-ban, a The British Journal of Pharmacology vagy a National Institue of Health-ben eddig több, mint 1200 tudományos publikációt tettek közzé a fucoidan egészségügyi előnyeiről.
  A mintegy 300 tengeri hínár faj közül a barna tengeri hínárt találták a kutatások a legelőnyösebb tulajdonságokkal bíró fajnak.
  A fucoidan egy szulfatált poliszacharid, melyet nagy mennyiségben tartalmaznak a gazdag tápanyagforrású, barna tengeri moszatok, leginkább a Wakame (Undaria pinnatifida), Mozuku (Cladosiphon okamuranus), Fucus (Fucus vesiculosus).
  A barna alga, ill. a fucoidan gazdag tápanyagforrásként többek között értékes funkcionális anyagokat, beleértve a poliszacharidokat, esszenciális anyagokat, ásványi anyagokat, vitaminokat, antioxidánsokat, enzimeket és öregedéstgátló vegyületeket tartalmaz. Ezek mellett olyan értékes Glyconutrienseket tartalmaz, mint a mannóz, glükóz, galaktóz, xilóz és fukóz melyek lényegesek a szervezetnek és amelyeket nem könnyen állít elő.

  EGÉSZSÉGÜGYI ELŐNYEI
  A magas vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalma miatt a barna tengeri hínár pozitív hatással van az immunrendszerre, a szellemi és fizikai fejlődésre, a vitalitásra és a jó közérzetre.**
  Magas jód tartalma által szabályozza a pajzsmirigy működést, segíti az emésztést, védelmet nyújt a testben lerakódó nehézfémek káros hatásaival szemben, megköti a szabadgyököket és hidratálja a bőrt.** Ezen kívül csökkenti a koleszterin és a vércukor szintet is.**
  A benne található Laminarin poliszacharid segítséget nyújthat a kardiovaszkuláris megbetegedések megelőzésében és kezelésében.**
  Fucoidan nevű ható anyaga a daganatos sejtek apoptózisát (önlebontását) segítheti elő.** Alginát tartalma, amelyet a gyógyszeripar és az élelmiszeripar széleskörűen hasznosít, alkalmas radioaktív izotópok, nehézfémek, szabadgyökök megkötésére és a szervezetből való eltávolítására.** Fontos összetevői közül érdemes megemlíteni a nátrium-alginátot, mely a gyógyszeriparban is ismert és kedvelt hatóanyag, sikerrel alkalmazzák gyomorsavtúltengésre és refluxra.**

  Javasolt adagolás: Felnőtteknek naponta 1 tabletta étkezés előtt, bőséges folyadékkal bevéve.

  FIGYELMEZTETÉS: Az ajánlott napi adagot ne lépje
túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárolandó!
  Gyártó:
 HOLISTIC PHARMA Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 3. A lph. 3. em. 4.

  A napi adag (1 tabletta) tartalmaz:
  Megnevezés Tömeg / 1 tabletta %NRV *
  Wakame (tengeri alga)-kivonat – ebből fucoidan 450.0 mg – 225.0 mg –

  *NRV%: napi beviteli referencia-érték %-a felnőttek esetében

  Összetevők: Wakame (Undaria pinnatifida)-kivonat, 10:1, 250,0 mg/tabletta, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló (magnézium-sztearát, kolloid-szilícium-dioxid).
  Származási hely: EU
  ________________________________________
  *Az étrend-kiegészítők nem tekinthetők gyógyszereknek és nem alkalmasak betegségek megelőzésére, kezelésére, gyógyhatással nem rendelkeznek. Fogyasztásuk nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet a szakszerű orvosi ellátást és a gyógykezelést, hanem kiegészíti azokat. Ha valamilyen gyógyszert szed rendszeresen, feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét, mielőtt elkezdi szedni az étrend-kiegészítőt, hogy elkerülje az esetleges nem várt kölcsön-, illetve mellékhatásokat. Ezen a honlapon található információk tájékoztató, ismeretterjesztő jellegűek, nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. Betegségével forduljon orvoshoz!**
  Jelen információk nem a HOLISTIC PHARMA Zrt. állításai és megállapításai, hanem az egyes vitaminokról, ásványi anyagokról, nyomelemekről, gyógynövény-kivonatokról, enzimekről, flavonoidokról és egyéb a készítményeinkben felhasznált összetevőkről a tudományos szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos adatok vagy az EFSA (European Food Safety Authority) által elfogadott egészségre vonatkozó állítások.

 • Vonalkód 
  5999886811198
  Vonalkód
  5999886811198
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25126086
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.