Új jelszó kérése


HOMEODENT FOGFEHÉRÍTŐ FOGKRÉM KLOROFILL 75 ml

HOMEODENT FOGFEHÉRÍTŐ FOGKRÉM KLOROFILL 75 ml
1 374 Ft1374
A rozmaring, körömvirág és bűbájdió tartalmú fogfehérítő fogkrém klinikai kutatással igazoltan alkalmazható a fogak természetes fehérségének visszaállításában. A fogkrém gyógynövény és nátrium-bikarbonát összetételénél fogva együttesen járul hozzá a fogtisztításhoz és a fogíny ápolásához. Homeopátiás kezelések mellé kifejezetten ajánlatos.
 • A rozmaring hatékonyan előzi meg a fogkőképződésért és a fogszuvasodásért fő felelős baktériumréteg fogzománcon való kialakulását. A körömvirág nyugtató, antiszeptikus hatású. A bűbájdió érfalvédő, vérzéscsillapító, nyugtató hatású.

  A fogkrém gyógynövény és nátrium-bikarbonát összetételénél fogva együttesen járul hozzá a fogtisztításhoz és a fogíny ápolásához. A kívánt hatás elérése érdekében kúraszerűen kell alkalmazni felváltva a fogaknak és a fogínynek is teljes körű védelmet nyújtó Homéodent® fogkrémmel. Használata minden étkezés után ajánlott. Homeopátiás kezelések mellé kifejezetten ajánlatos.

  Egyéb összetevők:
  - nátrium-fluorid
  - nátrium-monofluorofoszfát
  - szilícium-dioxid

  A két fluor-só erősíti a fogzománcot, így akadályozva meg a fogszuvasodást. A szilícium-dioxid alaposan tisztítja a fogakat, és anélkül távolítja el a lepedéket és a fogkövet, hogy rongálná a fogzománcot és a fogínyt.
 • Vonalkód 
  3401546336016
  Vonalkód
  3401546336016
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25000711
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.