Új jelszó kérése


Gyógyitó Titkok Spirulina alga port tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 180 db

Gyógyitó Titkok Spirulina alga port tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 180 db
4 575 Ft4575
Spirulina kékalga a mikroalgák közül az egyik legismertebb fajta, természetes és könnyen emészthető teljes értekű fehérjeforrás.
 • Tápanyagtartalmát tekintve kb. 60%-ban tartalmaz fehérjét, vitamin- es ásványianyag-tartalma magas, illetve klorofill- és enzimbőség jellemzi.
  B12-vitamin-tartalma kimagasló, a bétakarotinoidok teljes spektrumát tartalmazza, emellett többszörösen telítetlen zsírsav-tartalma is jelentős, a 20 életfontosságú esszenciális aminosavból 18-at tartalmaz.
  Vitaminok: B vitmainok, A, E, C,
  Mikroelemek (többek között): vas, kálcium, nátrium, kálium, magnézium, mangán, cink. Ezeknek köszönhető, hogy a Spirulina alga általános egészségjavító és egészségmegőrző hatással bírhat.
  Maga a Spirulina alga egy parányi, fonalszerű édesvízi alga. Jelentése: "spirulina = kicsi spirál", tekintve, hogy mikroszkóp alatt spirálra emlékeztet. Mivel nincs a növényekre jellemző sejtfala ezért biztosított hatékony felszívódása, hasznosulása az emberi szervezetben.
  A szárított alga ismert volt már a Maják és az Aztékok között is, akik segítségével erősítették és fiatalították a testüket.
  Nedvesség hatására kolloid oldattá válik, így az alga által tartalmazott „vitálanyagok „felszívódása 90% feletti, itt kell megemlíteni, hogy a legtöbb táplálék-kiegészítő felszívódása nem haladja meg a 15-20%-ot. Az alga által kínalt létfontosságú aminosavak magasan felülmúlják a tejtermékekben és egyéb ételeinkben található mennyiséget, olyan összetételben, amely pontosan megfelel az emberi szervezet szükségleteinek. Az omega-zsírsavakból a tengeri halakban található mennyiségnek a többszörösét tartalmazza a Spirulina alga. Magas B vitamin tartalma segíti, többek között, az aminosavak bélrendszerben történő felszívódását és azoknak a szervezet egészébe történő szállítását.
  Erősítheti az immunrendszert, szabályozhatja a bélműködést,így a bélflóra egyensúlyáról, valamint segítheti a máj egészséges működését is.

  Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! A termék száraz, hűvös, sötét helyen tartandó. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A kapszula nedvesség hatására megolvadhat, ezért mindig gondosan zárja vissza a tégely fedelét. Ne szedje a készítményt, ha az összetevőkre allergiás vagy érzékeny!
  A fenti információk a spirulina algáról, nem pedig az étrend-kiegészítőről szólnak.

  Összetevők: Spirulina alga (Spirulina platensi) por, zselatin kapszulahéj
  Hatóanyag tartalom:
  2 kapszula: 840mg Spirulina alga por / 3,36mg karotinoid tartalom
  4 kapszula: 1680mg Spirulina alga por / 6,72mg karotinoid tartalom

  Alkalmazási javaslat: naponta 2-4 kapszulát bő vízzel lenyelni

  A SZÍNEZÉKMENTES KAPSZULA KIZÁRÓLAG SPIRULINA ALGA PORT TARTALMAZ. A TERMÉK MENTES, AZ ADALÉK-ANYAGOKTÓL, GYÁRTÁSI SEGÉDANYAGOKTÓL.
  Nettó tömeg: 91,8 g
  180 db kapszula
  OÉTI nyilvántartási szám: 14050/2014
 • Vonalkód 
  5999886972080
  Vonalkód
  5999886972080
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125878
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.