Új jelszó kérése

Sorrend:

VADEMECUM FOGKRÉM JUNIOR EPER 50ml
A család fiatal tagjai számára a Vademecum védelmet nyújt a maradó fogak biztonsága érdekében – kellemes eper ízesítéssel, cukor hozzáadása nélkül. 
554 Ft
NENEDENT FOGKRÉM GYERMEK FLUORIDMENTES 50ml
Használata a nenedent-baby tanulófogkrémet követően, 2-4 éves kor között ajánlott. Olyan gyermekek számára, akik egyéb módon (pl. fluortabletta, magas fluorid tartalmú ivóvíz, fluoriddal dúsított konyhasó) elegendő fluoridhoz jutnak, illetve a fogkrémet még nem tudják kiköpni. 
892 Ft
DAUM-EXOL KÖRÖMVÉDŐ LAKK 10 ml
Körömvédő lakk makacs körömrágás és ujjszopás leküzdésére. 
1 512 Ft
Nenedent Baby fogkrém + fogkefe 20 ml

MOST BEVEZETŐ ÁRON!

A nenedent baby tanuló szett segítségével a kicsik már az első naptól kezdve játékosan készíthetjük fel a későbbi önálló fogmosásra. A tanulószett a speciálisan kifejlesztett baba-fogkrém mellett egy ujjra húzható fogkefét is tartalmaz, melyen puha szilikon sörték találhatóak. Könnyen az anyuka ujjára húzható, így az első fogacskák gyengéden, mégis alaposan tisztíthatóak. Gyengéd babafogkrémet tartalmaz, melynek összetétele figyelembe veszi, hogy a babák még lenyelik.

 

 
2 056 Ft
ORAL-B FOGKEFE GYEREK STAGES L10 DISNEY 1db
A 8 éves és annál idősebb gyerekeknek tejfogaik és maradandó fogaik is vannak, közöttük pedig gyakoriak a rések. Fontos számukra az alapos tisztítás, miközben óvni kell a még mindig érzékeny gyerek fogínyt. 
1 010 Ft
BIO WELEDA FOGKRÉM GYERMEK ZSELÉS 50ML
A fogkrém növényi kivonatai és az értékes iszapsav-tisztító ereje eltávolítja a lepedéket és hatékonyan véd a fogszuvasodással szemben. Körömvirág kivonata védelmet nyújt a gyulladásokkal szemben. 
1 156 Ft
Nenedent gyermekfogkrém fluoriddal, eper-málna ízű 50 ml

A nenedent fluoridos gyermekfogkrémet a tejfogak kíméletes, de alapos tisztítására fejlesztették ki. 3x-os védelemmel rendelkezik:

 
892 Ft
HiGeen fogkrém fogfehérítő 165 g
Fogkrém az egészséges, fehér fogakért.  
780 Ft
HiGeen fogkrém gyenge fogínyre 165 g
Fogkrém az erős fogakért és fogínyért.  
780 Ft

Sorrend: