Új jelszó kérése
Fő kategória >Fog- és szájápolás >Fogínybetegségek, fertőzések

Sorrend:

CHLORHEXAMED ANTISZEPTIKUM SZÁJÖBLÍTŐ 200 ml
A Chlorhexamed oldat olyan gyorsan és megbízhatóan ható, széles spektrumú antibakteriális és gombaellenes hatással rendelkező szájöblítő, amely elsősorban a szájüreg és a torok bakteriális eredetű gyulladásainak kezelésére ajánlott. 
800 Ft
  Q10-koenzim-cseppek természetes E-vitamin-komplexszel (Nature & Vitality) 95 ml
Q10-koenzim-cseppek természetes E-vitamin-komplexszel.

 
3 590 Ft
GINGISOL PLUSZ FOGÍNYECSETELŐ OLDAT 10 ml
Az erős gyulladáscsökkentő hatású mirha kivonattal, valamint az antibakteriális fahéjolajjal kiegészült oldat aktívabb védelmet nyújt a gyakori szájüregi panaszok és a fogínysorvadást kísérő kellemetlen tünetek kezelésében. 
668 Ft
  Bioeel Salprogel zsálya- és propolisztartalmú fogínyzselé 20ml

 

Egészséges íny!

 

A termékben található zsályakivonat és propolisz enyhíti a szájüregben levő gyulladások, sérülések okozta irritáció tüneteit. Javasolt a szájüreg védelmére fogínygyulladás, helyi vérzés, szájüregi afták és fogínysorvadás esetén. Fogászati eszközök (pl. fogszabályzó, protézis) okozta sérülések esetén is eredményesen alkalmazható.

 

 
1 030 Ft
Citrovital csepp 1+1 akció 2x25ml
Citrovital csepp 1+1akció!
A Citrovital természetes készítmény, amely bioflavonoid tartalmú grapefruitmag- kivonatot tartalmaz. Az alapanyag hatásos a baktériumok, vírusok és penészgombák szaporodásának megakadályozásában 
2 300 Ft
FITORAL SZÁJZSELÉ 10 g

Gyulladás és fájdalom csillapító, vérzés csökkentő, fertőtlenítő hatású.
(Szájhygenie, szájüreg gyulladás, fogíny vérzés, fogíny sorvadás,fogszabályozás, protézis okozta gyulladás)

 
820 Ft
DENTOMIN H FOGPOR MENTÁS 25 g
Fluormentes, ízesített, habzó ásványi fogporcsalád. C-vitamin tartalmaz, az egészségesebb fogíny érdekében. Kellemes leheletet biztosít. 
587 Ft
DENTOMIN FOGPOR NATUR 95g
Fluormentes, természetes ásványi alapanyagú fogpor a fog és az íny ápolására. 
738 Ft
DENTOMIN FOGPOR GYÓGYNÖVÉNYES 95 g
Fluormentes, természetes ásványi alapanyagú fogpor a fog és az íny ápolására. 
852 Ft
Vitinne Plusz Íny egészség kapszula 100 db

A Vitinne plus ban lévő természetes növényi kivonatok, vitaminok és cink belülről táplálják a fogínyt. Ráadásul a Vitinne plus -ban lévő természetes növényi kivonatokat grapefruit mag kivonattal és zöld tea kivonattal is gazdagítottuk. 

 
7 975 Ft
Citrovital csepp 25ml
A Citrovital természetes készítmény, amely bioflavonoid tartalmú grapefruitmag- kivonatot tartalmaz. Az alapanyag hatásos a baktériumok, vírusok és penészgombák szaporodásának megakadályozásában.  
1 549 Ft
Vitinne Plusz Íny egészség kapszula 40 db

A Vitinne-ben lévő természetes növényi kivonatok, vitaminok és cink belülről táplálják a fogínyt. A Vitinne alkalmazása: Naponta 2x1 kapszula, reggel és este. A kapszulát egészben, bő folyadékkal kell bevenni. Egy kúra időtartama: 3-4 hónap, amit évente két alkalommal javasolt megismételni.

 
3 980 Ft
APERISANA GÉL 10 G (25114260)
APERISANA GÉL 10 G
Szájnyálkahártya különböző eredetű sérülés vagy fertőzés okozta gyulladásainak helyi kezelésére pl. fogínygyulladás , afta. 
2 154 Ft

Sorrend: