Új jelszó kérése


Flavon Kids növényi színanyag koncentrátum gyerekeknek 240g

-5%
Flavon Kids növényi színanyag koncentrátum gyerekeknek 240g
11 490 Ft
Akció: 10 890 Ft
Kezdete: 2018.12.03   A készlet erejéig!
Ingyenes szállítás:

Ingyenes kiszállítás!

A természetes eredetű antioxidánsok minden korosztály számára fontosak a kiegyensúlyozott és változatos étrend megteremtéséhez. Egy fejlődésben lévő szervezet számára kiemelt fontosságú a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségű bevitele. A Flavon kids tartalmaz sok, a gyermekek fejlődése szempontjából nélkülözhetetlen színanyagokat, vitaminokat, ásványi és egyéb anyagokat. Egy havi adag.
 • Fogyasztása minden kicsi és nagyobbacska gyermek számára ajánlott, hiszen elsődleges szerepe a napi gyümölcsbevitel emelése, fokozása. Kisgyermekek esetében a termék használatát legkorábban a szoptatás abbahagyását követően akkortól javasoljuk, amikor a gyermek már fogyaszt gyümölcsöket és vegyes étrenden van.

  Ezen kívül azoknak a tudatos várandós és szoptatós édesanyáknak is javasolt a termék fogyasztása, akik úgy érzik, hogy ezáltal hozzájárulhatnak étrendjük változatosabbá tételéhez.

  Miért ajánljuk a Flavon kids-et?

  - mert a gyermekek nagy többsége nem fogyaszt naponta megfelelő mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget,
  - a termék a fejlődő szervezet számára szükséges anyagokat tartalmaz,
  - nem tartalmaz tartósítószert,
  - az egyedülálló eljárásnak köszönhetően a felhasznált gyümölcsök hatóanyag-tartalmának jelentős része a termékbe kerül.

  A felhasznált gyümölcsöket a legfrissebb tudományos kutatások alapján válogattuk össze. A koncentrátum tartalmaz egy külön gyermekeknek kifejlesztett vitaminsort, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, H-vitamin, valamint folsavat is, mely nélkülözhetetlen a várandós és a szoptatós kismamák számára. A termék gyártásánál természetes anyagokat használunk fel.

  Összetevők: meggy, homoktövis, cékla, fekete ribizli, fekete áfonya, fekete szeder.

  Napi 2 alkalommal (lehetőleg étkezés előtt) 1 adagolókanálnyit kell elszopogatni belőle. Kisgyermekeknél a napi mennyiséget igazítsuk a gyermek igényeihez. Az adagolókanalakat termékeinkhez csomagoljuk. Egy havi adag.

  Tartósítószert nem tartalmaz!

  OÉTI notifikációs szám: 1109/2006 1
 • Vonalkód 
  5999881949049
  Vonalkód
  5999881949049
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114375