Új jelszó kérése


Flavon Green zöldség- és gyümölcskoncentrátum 240g

Flavon Green zöldség- és gyümölcskoncentrátum 240g
11 800 Ft
Ingyenes szállítás:

Ingyenes kiszállítás!

A Flavon Green különféle zöldségek pozitív élettani hatásait teszi komplex módon hozzáférhetővé. A benne található zöldségek segítségünkre lehetnek egy kiegyensúlyozott, vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag étrend megteremtésében. Kutatások sokasága igazolta, hogy a zöldségek és gyümölcsök rendszeres fogyasztása egészségvédő hatással bír. Egy havi adag.
 • A Flavon Green, koncentrált és egyszerűen fogyasztható, lekvárállagú formában teszi elérhetővé olyan egészséges zöldségek előnyeit, mint pl. a brokkoli, a zeller, a sárgarépa vagy a spenót. A még komplexebb és tökéletesebb hatás érdekében a termék összetevői között megtalálható a méltán népszerű búzafű; napjaink sokoldalú újdonsága, a spirulina alga; a kitűnő antioxidáns hatásairól ismert zöldtea, valamint az évszázadok óta nagy becsben tartott fokhagyma. Számtalan pozitív hatása miatt helyet kapott a termékben a homoktövis, a petrezselyem és a grapefruit is.

  A Flavon Green legnagyobbrészt zöldségekből készül. Így lehetővé válik, hogy a napi ajánlott gyümölcsmennyiség bevitele mellett (Flavon max, Flavon kids vagy Flavon max Plus+) zöldségfogyasztásunk egy részét is Flavon termékkel fedezzük.

  A Flavon Green fogyasztását mindenkinek ajánlott:

  - aki mindennapi táplálkozása során nem tud elegendő figyelmet fordítani a megfelelő mennyiségű zöldségbevitelre,
  - aki számára fontos a vitaminok és ásványi anyagok tiszta forrásból történő folyamatos bevitele,
  - aki tudatos fogyasztó,
  - aki egy olyan, teljesen új formában szeretne zöldségeket fogyasztani, ahogy azt eddig nem tehette meg.

  Javasolt fogyasztási mennyiség: napi egy alkalommal 1 adagolókanálnyi (6 g) termék elszopogatása lehetőleg az esti étkezés előtt. Egy havi adag.
 • Vonalkód 
  5999881949308
  Vonalkód
  5999881949308
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114373