Új jelszó kérése


EcoClean BIO WC-olaj utántöltő amy illattal 1000 ml

EcoClean BIO WC-olaj utántöltő amy illattal 1000 ml
590 Ft590
Környezetbarát WC-olaj szórófejes és utántöltő változatban többféle illattal.
 • Hogyan használjam?
  Használat előtt minden esetben alaposan felrázandó! Adagolja a terméket a tisztítandó felület méretének, a szennyeződés fajtájának és mértékének megfelelően, öntse vagy permetezze a szert a WC-csészébe, piszoárba majd a tökéletes hatás érdekében kefével dörzsölje át a felületet, és hagyja állni. Ha csak felfrissíteni szeretné a területet, elegendő azt bepermetezni és állni hagyni. Alkalmazható a fürdőszoba egyéb területeinek tisztítására, illatosítására is. A WC-kefe tisztán tartására öntse szert a tartójába, töményen vagy hígítva így a kefe is tiszta marad és használatkor a WC is felfrissítésre kerül. Nagyon fontos, hogy ha új felületen használja, a készítményt mindenképpen próbálja ki egy kevésbé látható területen.

  Milyen felületeken használhatom?
  WC- Olajunk elsősorban kerámia és porcelán felületek tisztítására szolgál ezért is kiválóan alkalmas még mellékhelyiségek, fürdőszobák, tusolók, kádak, fürdőszoba bútorok, lakkozott felületek, műanyag felületek, mindennemű padlózatok, fa, kő, műkő, csempe, műpadló, rozsdamentes fémek, nemes fémek, eloxált és krómozott felületek, zsírtalanítására, illatosítására is.

  Mit érdemes tudni a termékről?
  Opálos sárgás színű, (Natúr allergénmentes változata semleges szagú) illetve kiviteltől függően illatosított, sűrű folyadék. Felhasználás előtt mindig jól felrázandó, vízzel jól elegyedik. A termék anionos felületaktív anyagok, színezék és nem veszélyes anyagok vizes oldata. A készítményben az alkotó polimerek nagyon nagy zsírlebontó tulajdonságokkal rendelkeznek. A környezetbe kerülve 96%-ban lebomlanak. Szavatosságát a gyártástól számított 2 évig megőrzi, amennyiben betartják a tárolás meghatározott feltételeit, fagyérzékeny (minimum +2 fok).

  Környezetbarát: nem tartalmaz foszfátokat, aldehideket, emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve széndioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlanak le, ez a folyamat maximum 20 napon belül és minimum 96 %-ban zajlik le, így a legkisebb mértékben sem károsítják környezetünk és önmagunk egészségét.

  Költségkímélő: mert ugyanannyiba kerül, mint nem bio társai, de nem szennyezi, a környezetet ezért nem hordoz rejtett költségeket (környezeti károk helyreállítása).

  Egészségkímélő: a termék az egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz, termékünk 96%-ban természetazonos anyagokból áll.
 • Vonalkód 
  5999095900751
  Vonalkód
  5999095900751
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125962
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.