Új jelszó kérése


EcoClean BIO Padlótisztító aloe illattal 1000 ml

EcoClean BIO Padlótisztító aloe illattal 1000 ml
590 Ft590
Környezetbarát padlótisztító folyadék többféle illattal.
 • Hogyan használjam?
  Használat előtt minden esetben alaposan felrázandó! Hígítson fel 70ml – 100ml tisztítószert egy vödör vízben és mossa fel vele a tisztítani kívánt felületet. Erősebb szennyeződések estén az adagolás növelhető, és lehetőleg meleg vizet alkalmazzon, a magasabb hatásfok elérése érdekében. A tisztítandó felülettől függően javasoljuk, hogy a szer felviteléhez a kényelmi szempontokat és a hatékonyságot figyelembe véve használjanak moppot vagy esetenként kefét, szivacsot. A megtisztított terület portaszító hatással bír (a hatóanyag mikrofilmréteget képez), ami a későbbi könnyebb tisztítást segíti elő. Nagyon fontos, hogy ha új felületen használja, a készítményt mindenképpen próbálja ki egy kevésbé látható helyen.

  Milyen felületeken használhatom?
  Padlótisztítónk elsősorban mindennemű padlózatok, fa, kő, csempe, műpadló tisztítására alkalmas. De megállja a helyét akkor is ha, mosdók, kádak, konyhai bútorok, lakkozott felületek, műanyag felületek, ajtók, ablakok, műkövek, kerámiák, porcelánok, rozsdamentes fémek, nemes fémek, eloxált és krómozott felületek, gépkocsik külső tisztítása a feladat.

  Mit érdemes tudni a termékről?
  Türkiz színű, (Natúr, allergénmentes változata semleges szagú) illetve kiviteltől függően illatosított folyadék. Felhasználás előtt mindig jól felrázandó, vízzel jól elegyedik. A termék anionos felületaktív anyagok, színezék és nem veszélyes anyagok vizes oldata. A készítményben az alkotó polimerek nagy zsírlebontó tulajdonságokkal rendelkeznek. A környezetbe kerülve 96 %-ban lebomlanak. Szavatosságát a gyártástól számított 2 évig megőrzi, amennyiben betartják a tárolás meghatározott feltételeit, fagyérzékeny (minimum +2 fok).

  Környezetbarát: nem tartalmaz foszfátokat, aldehideket, emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve széndioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlanak le, ez a folyamat maximum 20 napon belül és minimum 96 %-ban zajlik le, így a legkisebb mértékben sem károsítják környezetünk és önmagunk egészségét.

  Költségkímélő: mert ugyanannyiba kerül, mint nem bio társai, de nem szennyezi, a környezetet ezért nem hordoz rejtett költségeket (környezeti károk helyreállítása).

  Egészségkímélő: a termék az egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz, termékünk 96%-ban természetazonos anyagokból áll.
 • Vonalkód 
  5999095900539
  Vonalkód
  5999095900539
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125948
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.