Új jelszó kérése


EcoClean BIO Mosogatószer utántöltő alma illattal 1000 ml

EcoClean BIO Mosogatószer utántöltő alma illattal 1000 ml
590 Ft590
Környezetbarát mosogatószer többféle illattal.
 • Hogyan használjam?
  Használat előtt minden esetben alaposan felrázandó! Adagolja a terméket az edények mennyiségének, a szennyeződésfajtájának és méretének, valamint a felhasznált víz mennyiségének megfelelően. Kirívóan zsíros edények esetében erősen javasolt meleg vizet és áztatást alkalmazni mosogatáskor, a szerből egy keveset az edény vagy mosogató aljába töltünk, majd felengedjük és állni hagyjuk. A tisztítandó felülettől függően javasoljuk, hogy a szer felviteléhez a kényelmi szempontokat és a hatékonyságot figyelembe véve használjanak szivacsot vagy kefét.

  Milyen felületeken használhatom?
  Magas fényű mosogatónk elsősorban üveg, kerámia, porcelán, rozsdamentes fémek, műanyag edények tisztítására szolgál. Alkalmas még sütők, mikrók, tepsik, csempék, mosdók, kádak, hűtők, konyhai bútorok, lakkozott felületek, műanyag felületek, ajtók, ablakok, műkövek, mindennemű padlózatok, fa, kő, csempe, műpadló, nemes fémek, eloxált és krómozott felületek, gépkocsik, és még számtalan terület tisztítására.

  Mit érdemes tudni a termékről?
  Türkiz színű, (Natúr-allergén-mentes változata, semleges szagú) illetve kiviteltől függően illatosított, sűrű folyadék. Felhasználás előtt mindig jól felrázandó, vízzel jól elegyedik. A termék anionos felületaktív anyagok, színezék és nem veszélyes anyagok vizes oldata. A készítményben az alkotó polimerek nagy zsírlebontó tulajdonságokkal rendelkeznek. A környezetbe kerülve 96 %-ban lebomlanak. Szavatosságát a gyártástól számított 2 évig megőrzi, amennyiben betartják a tárolás meghatározott feltételeit, fagyérzékeny (minimum +2 fok)

  Környezetbarát: nem tartalmaz foszfátokat, aldehideket, emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve széndioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlanak le, ez a folyamat maximum 20 napon belül és minimum 96 %-ban zajlik le, így a legkisebb mértékben sem károsítják környezetünk és önmagunk egészségét.

  Költségkímélő: mert ugyanannyiba kerül, mint nem bio társai, de nem szennyezi, a környezetet ezért nem hordoz rejtett költségeket (környezeti károk helyreállítása).

  Egészségkímélő: a termék az egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz, termékünk 96%-ban természetazonos anyagokból áll.
 • Vonalkód 
  5999095900447
  Vonalkód
  5999095900447
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125943
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.