Új jelszó kérése


EcoClean BIO Hideg zsíroldó utántöltő alma illattal 1000 ml

EcoClean BIO Hideg zsíroldó utántöltő alma illattal 1000 ml
690 Ft
Környezetbarát hideg zsíroldó szórófejes és utántöltő változatban többféle illattal.
 • Kiválóan alkalmas zsíros anyaggal erősen szennyezett konyhai szűrőberendezések, fritőzök, füstölők, főzőkamrák, hűtőgépek tisztítására. Eltávolítja a kormot, a zsírt illetve az enyhébb felületi rozsdafoltokat. Különösen nagy hatásfokkal alkalmazható nagygépek, hajók, repülőgépek, vasúti kocsik, nehéz járművek, ipari berendezések, ipari csarnokok és padlózatuk, motorok, épületek, autó felnik, valamint ponyvák esetében.Használható ezen felül csempék, mosdók, kádak, konyhai bútorok, lakkozott felületek, műanyag felületek, ajtók, műkövek, kerámiák, porcelánok, mindennemű padlózatok, fa, kő, csempe, műpadló, rozsdamentes fémek, nemes fémek, eloxált és krómozott felületek, tisztítására is.

  Használat előtt minden esetben alaposan felrázandó! A tisztítandó felülettől függetlenül javasoljuk, hogy a szer felviteléhez a kényelmi szempontokat és a hatékonyságot figyelembe véve, használjanak a háztartásokban elterjedt permetező szórófejet, mert nem csak egy víz és anyagtakarékos technológia, hanem mert képes megakadályozni, hogy a már szennyezetté vált keverék ismét a tisztítandó felületre kerüljön. Erősen javallott a szert felvitel után néhány percig, erőseb szennyeződések esetén pedig körülbelül negyed óráig hatni, hagyni, majd a tökéletes hatás érdekében kefével rásegíteni, ha szükséges, majd nedves ronggyal letörölni. Nagyon fontos, hogy ha új felületen használja, a készítményt mindenképpen próbálja ki egy kevésbé látható területen.

  Legfontosabb tulajdonságai:

  - környezetbarát: nem tartalmaz savakat, foszfátokat, formaldehideket, biológiailag lebomlik

  - költségkímélő: mert ugyan annyiba kerül, mint nem bio társai, de nem szennyezi, a környezetet ezért nem hordoz rejtett költségeket (környezeti károk helyreállítása).

  - egészségkímélő: a termék az egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz, gomba illetve vírus és baktériumölő hatású.
 • Vonalkód 
  5999095900287
  Vonalkód
  5999095900287
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125931