Új jelszó kérése


DR.CHEN MAGNÉZIUM B6 GINKGO FORTE TABLETTA 30db

DR.CHEN MAGNÉZIUM B6 GINKGO FORTE TABLETTA 30db
1 490 Ft
Az idegrendszer támogatásához fáradtság esetén, stresszes időszakban.
 • A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

  A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez. Részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban. Kedvező biológiai hasznosulású magnézium-laktáttal.

  A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt képződésben, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, szerepet játszik a fehérje anyagcserében.

  A macskagyökér (Valeriana officinalis) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a normál érzelmi egyensúly fenntartásához, a pihentető és egészséges alváshoz.

  A ginkgo flavonoidok támogatják a vérkeringést, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását. Hozzájárul az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.  Ajánlott adagolás: Napi 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve.
 • Vonalkód 
  5999561420165
  Vonalkód
  5999561420165
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25124587