Új jelszó kérése


DEVA 2. Összetett virágesszencia: NYUGODT ÉJSZAKÁK

DEVA 2. Összetett virágesszencia: NYUGODT ÉJSZAKÁK
4 168 Ft
DEVA Összetett virágesszenciák

Elkísérnek mindennapjainkban, segítenek harmonikusan megélni életünk kulcsfontosságú pillanatait!
 • 2. Összetett virágesszencia:
  NYUGODT ÉJSZAKÁK – MEGNYUGTATÁS
  Nyugalom, ellazulás, nyugodt alvás.
  Azoknak, akik nehezen tudnak elaludni, nyugtalanul alszanak, rémálmoktól szenvednek, éjjel felriadnak. Javasolt a hiperaktívaknak, az olyan gyermekeknek, akikre jellemzőek a hirtelen kedélyváltozások, az extrém érzelmi kitörések, valamint azoknak is, akiket állandóan visszatérő gondolatok vagy szüntelen gondok gyötörnek.

  Alkalmazási útmutató
  A 14 összetett virágesszencia 10 ml-es kiszerelésben, spray formában kerül forgalomba.
  A javasolt adag: három spray-befújás a szájba a nyelv alá, naponta 3-5 alkalommal. A virágesszenciákat minden esetben az étkezéseken kívül, cigaretta- és kávéfogyasztástól távoli időpontban (várjon legalább 20 percet) ajánlatos bevenni. Az összetett DEVA virágesszenciákat rendszeresen* kell alkalmazni, folyamatosan legalább 10 napig vagy a mélyebb és tartósabb hatás érdekében egy hónapon át.
  Nem javasolt egyszerre többféle összetett esszenciát* szedni.

  * Kivéve az 1. sz. ASSISTANCE esszenciát, amely egy hirtelen fellépő, átmeneti állapotnak megfelelően szedendő. Három befújás javasolt 15 percenként, egészen addig, amíg vissza nem tér a nyugalmi helyzet vagy az érzelmi egyensúly. Régebb óta fennálló stressz-állapot feloldására más szerek választása javasolt.
 • Vonalkód 
  5999554834023
  Vonalkód
  5999554834023
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114404