Új jelszó kérése


DEVA 14. Összetett virágesszencia: FEJLŐDÉS

DEVA 14. Összetett virágesszencia: FEJLŐDÉS
4 168 Ft
DEVA Összetett virágesszenciák

Elkísérnek mindennapjainkban, segítenek harmonikusan megélni életünk kulcsfontosságú pillanatait!
 • 14. ÖSSZETETT VIRÁGESSZENCIA:
  FEJLŐDÉS
  Felismerés, bátorság, elkötelezettség, határozottság, elengedés. Javasolt változások idején és át-meneti időszakokban, amikor minden megkérdőjeleződik vagy megváltozik (munkahely változtatás, szakítás, költözés stb.). Megszabadít az előrehaladást gátló múltbéli érzelmi kötöttségektől. Rávezet a minden külső befolyástól mentes saját utunkra. Erősíti az akaratot a változtatásokra, nem engedi, hogy tehetetlenségbe és mozdulatlanságba süppedjünk.

  Alkalmazási útmutató
  A 14 összetett virágesszencia 10 ml-es kiszerelésben, spray formában kerül forgalomba.
  A javasolt adag: három spray-befújás a szájba a nyelv alá, naponta 3-5 alkalommal. A virágesszenciákat minden esetben az étkezéseken kívül, cigaretta- és kávéfogyasztástól távoli időpontban (várjon legalább 20 percet) ajánlatos bevenni. Az összetett DEVA virágesszenciákat rendszeresen* kell alkalmazni, folyamatosan legalább 10 napig vagy a mélyebb és tartósabb hatás érdekében egy hónapon át.
  Nem javasolt egyszerre többféle összetett esszenciát* szedni.

  * Kivéve az 1. sz. ASSISTANCE esszenciát, amely egy hirtelen fellépő, átmeneti állapotnak megfelelően szedendő. Három befújás javasolt 15 percenként, egészen addig, amíg vissza nem tér a nyugalmi helyzet vagy az érzelmi egyensúly. Régebb óta fennálló stressz-állapot feloldására más szerek választása javasolt.
 • Vonalkód 
  5999554834146
  Vonalkód
  5999554834146
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114235