Új jelszó kérése


DEVA 13. Összetett virágesszencia: ÉRETT KOR

DEVA 13. Összetett virágesszencia: ÉRETT KOR
4 168 Ft
DEVA Összetett virágesszenciák

Elkísérnek mindennapjainkban, segítenek harmonikusan megélni életünk kulcsfontosságú pillanatait!
 • 13. ÖSSZETETT VIRÁGESSZENCIA:
  ÉRETTKOR
  Kiteljesedett érettkor, vitalitás, életöröm, perspektívák.
  Segít a múlt eseményeit megfelelő távlatból szemlélni és új perspektívát nyújt az élet értelmezésére. Azoknak, akik úgy érzik, hogy már megették a kenyerük javát, és tele vannak keserűséggel, életuntak és kedvetlenek. Életerőt ad és segít legyőzni az öregedéssel járó fásultságot. Segít abban, hogy legyőzzük az öregedéstől való félelmet, és elfogadjuk az öregedés folyamatát.

  Alkalmazási útmutató
  A 14 összetett virágesszencia 10 ml-es kiszerelésben, spray formában kerül forgalomba.
  A javasolt adag: három spray-befújás a szájba a nyelv alá, naponta 3-5 alkalommal. A virágesszenciákat minden esetben az étkezéseken kívül, cigaretta- és kávéfogyasztástól távoli időpontban (várjon legalább 20 percet) ajánlatos bevenni. Az összetett DEVA virágesszenciákat rendszeresen* kell alkalmazni, folyamatosan legalább 10 napig vagy a mélyebb és tartósabb hatás érdekében egy hónapon át.
  Nem javasolt egyszerre többféle összetett esszenciát* szedni.

  * Kivéve az 1. sz. ASSISTANCE esszenciát, amely egy hirtelen fellépő, átmeneti állapotnak megfelelően szedendő. Három befújás javasolt 15 percenként, egészen addig, amíg vissza nem tér a nyugalmi helyzet vagy az érzelmi egyensúly. Régebb óta fennálló stressz-állapot feloldására más szerek választása javasolt.
 • Vonalkód 
  5999554834139
  Vonalkód
  5999554834139
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114234