Új jelszó kérése


DEVA 12. Összetett virágesszencia: SERDÜLŐKOR

DEVA 12. Összetett virágesszencia: SERDÜLŐKOR
4 168 Ft
DEVA Összetett virágesszenciák

Elkísérnek mindennapjainkban, segítenek harmonikusan megélni életünk kulcsfontosságú pillanatait!
 • 12. ÖSSZETETT VIRÁGESSZENCIA:
  SERDÜLŐKOR
  Lelkesedés, önmagunk elfogadása és megerősítése, őszinteség.
  Segít megbirkózni a serdülőkorral együtt járó identitásválsággal: magába zárkózás, kitaszítottság érzése, elégedetlenség, apátia, éretlenség stb. esetén. Megerősíti az egyéniséget, egyediséget és segít abban, hogy a serdülő kitartson a saját meggyőződése mellett, még a családi, társadalmi és kulturális nyomással szemben is. Azoknak, akik nem tudják, mit akarnak és még nem találták meg a követendő utat. Felszabadítja az egyéni alkotóképességet.

  Alkalmazási útmutató
  A 14 összetett virágesszencia 10 ml-es kiszerelésben, spray formában kerül forgalomba.
  A javasolt adag: három spray-befújás a szájba a nyelv alá, naponta 3-5 alkalommal. A virágesszenciákat minden esetben az étkezéseken kívül, cigaretta- és kávéfogyasztástól távoli időpontban (várjon legalább 20 percet) ajánlatos bevenni. Az összetett DEVA virágesszenciákat rendszeresen* kell alkalmazni, folyamatosan legalább 10 napig vagy a mélyebb és tartósabb hatás érdekében egy hónapon át.
  Nem javasolt egyszerre többféle összetett esszenciát* szedni.

  * Kivéve az 1. sz. ASSISTANCE esszenciát, amely egy hirtelen fellépő, átmeneti állapotnak megfelelően szedendő. Három befújás javasolt 15 percenként, egészen addig, amíg vissza nem tér a nyugalmi helyzet vagy az érzelmi egyensúly. Régebb óta fennálló stressz-állapot feloldására más szerek választása javasolt.
 • Vonalkód 
  5999554834122
  Vonalkód
  5999554834122
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114233