Új jelszó kérése


DEVA 11. Összetett virágesszencia: KISGYERMEKKOR

DEVA 11. Összetett virágesszencia: KISGYERMEKKOR
4 168 Ft
DEVA Összetett virágesszenciák

Elkísérnek mindennapjainkban, segítenek harmonikusan megélni életünk kulcsfontosságú pillanatait!
 • 11. ÖSSZETETT VIRÁGESSZENCIA:
  KISGYERMEKKOR
  Nyitottság, önbecsülés, a közösségi élet élvezete, kreativitás. Megkönnyíti a beilleszkedést és se-gíti a gyermeket megnyílni a világ felé. Fejleszti a környezettel való harmonikus kapcsolatot úgy a családban, mint azon kívül. Fejleszti a szociális ösztönt és segít legyőzni a másoktól való: félel-met, az elhagyatottság érzését, a magába fordulást, az önbizalomhiányt, a félénkséget vagy ag-resszivitást. Megőrzi és bátorítja a gyermek spontán művészi önkifejeződését.

  Alkalmazási útmutató
  A 14 összetett virágesszencia 10 ml-es kiszerelésben, spray formában kerül forgalomba.
  A javasolt adag: három spray-befújás a szájba a nyelv alá, naponta 3-5 alkalommal. A virágesszenciákat minden esetben az étkezéseken kívül, cigaretta- és kávéfogyasztástól távoli időpontban (várjon legalább 20 percet) ajánlatos bevenni. Az összetett DEVA virágesszenciákat rendszeresen* kell alkalmazni, folyamatosan legalább 10 napig vagy a mélyebb és tartósabb hatás érdekében egy hónapon át.
  Nem javasolt egyszerre többféle összetett esszenciát* szedni.

  * Kivéve az 1. sz. ASSISTANCE esszenciát, amely egy hirtelen fellépő, átmeneti állapotnak megfelelően szedendő. Három befújás javasolt 15 percenként, egészen addig, amíg vissza nem tér a nyugalmi helyzet vagy az érzelmi egyensúly. Régebb óta fennálló stressz-állapot feloldására más szerek választása javasolt.
 • Vonalkód 
  5999554834115
  Vonalkód
  5999554834115
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114232