Új jelszó kérése


DEVA 1. Összetett virágesszencia: ASSISTANCE

DEVA 1. Összetett virágesszencia: ASSISTANCE
4 168 Ft
DEVA Összetett virágesszenciák

Elkísérnek mindennapjainkban, segítenek harmonikusan megélni életünk kulcsfontosságú pillanatait!
 • 1. Összetett virágesszencia:
  ASSISTANCE (TÁMOGATÁS)
  Egyensúly, stabilizálás, helyreállítás.
  Krízishelyzetekben, megpróbáltatások idején, feszült pillanatokban alkalmazandó. Segít a válsá-gos pillanatokban úgy, hogy közben összeszedettek maradunk, megőrizzük nyugalmunkat és hidegvérünket. Preventív jelleggel is alkalmazható minden olyan nehéz esemény előtt, ami féle-lemmel, kétségbeeséssel, zavartsággal vagy tanácstalansággal tölthet el (testi-lelki stresszhely¬ze-tek…). A készítmény megegyezik az eredeti Bach krízishelyzet összetett esszenciával, ami Ma-gyarországon a hatását erősítő lótuszvirággal kiegészített formulában ASSISTANCE néven kerül forgalomba.


  Alkalmazási útmutató
  A 14 összetett virágesszencia 10 ml-es kiszerelésben, spray formában kerül forgalomba.
  A javasolt adag: három spray-befújás a szájba a nyelv alá, naponta 3-5 alkalommal. A virágesszenciákat minden esetben az étkezéseken kívül, cigaretta- és kávéfogyasztástól távoli időpontban (várjon legalább 20 percet) ajánlatos bevenni. Az összetett DEVA virágesszenciákat rendszeresen* kell alkalmazni, folyamatosan legalább 10 napig vagy a mélyebb és tartósabb hatás érdekében egy hónapon át.
  Nem javasolt egyszerre többféle összetett esszenciát* szedni.

  * Kivéve az 1. sz. ASSISTANCE esszenciát, amely egy hirtelen fellépő, átmeneti állapotnak megfelelően szedendő. Három befújás javasolt 15 percenként, egészen addig, amíg vissza nem tér a nyugalmi helyzet vagy az érzelmi egyensúly. Régebb óta fennálló stressz-állapot feloldására más szerek választása javasolt.
 • Vonalkód 
  5999554834016
  Vonalkód
  5999554834016
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114403