Új jelszó kérése

Vény nélkül kapható gyógyszertári termékek a Rákóczi Gyógyszertár kínálatában

Kategóriák

Partnereink

Fizetési megoldásCsuta Búzakorpa 200g

Csuta Búzakorpa 200g
122 Ft
A búzakorpa élelmi rostokban gazdag étrend-kiegészítő készítmény, amelynek nagy része azonban nem emészthető, úgynevezett ballaszt anyagokból áll. Ez azonban fontos a szervezet számára, mert jó hatással van az anyagcsere-folyamatokra, elősegíti a bélműködést, csökkenti az éhségérzetet.
 • Ennek a tulajdonságának köszönhetően a fogyókúrás és diétás étrend kiegészítője is lehet. Az oldhatatlan élelmi rostok vízmegkötő képességének köszönhetően fejti ki jótékony hatását. A búzakorpa fogyasztása feltétlenül javasolt székrekedésben és aranyeres bántalmakban szenvedők részére.
  A különböző kutatások kimutatták, hogy a búzakorpa csökkenti a vastagbélrák kockázatát, kedvezően hat a vércukorszint emelkedésére, elősegíti a vérzsír-szint csökkenést, mérsékli az epekőképződést, és jó hatással van a szívműködésre.

  Ajánlott a kedvező hatás eléréséhez napi háromszori búzakorpa fogyasztás.

  Célszerű egy-egy kanál búzakorpát joghurtba keverve fogyasztani.

  Napjainkban, a rohanó stresszes életvitel következménye a rostszegény étkezés, amely maga után vonja az elhízás kockázatát, és különböző egészségügyi problémákhoz vezethet.

  A búzakorpa segít, a helytelen táplálkozás okozta gondok orvoslásában. Az élelmi rostoknak fontos szerepe van a kiegyensúlyozott bélműködés fenntartásában és hatásuk fontos a szén-hidrát-zsíranyagcseréjében is.
 • Vonalkód 
  5999881955767
  Vonalkód
  5999881955767
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125066