Új jelszó kérése


Colief csecsemőkori hasfájás elleni csepp 7ml

-8%
Colief csecsemőkori hasfájás elleni csepp 7ml
3 776 Ft
Akció: 3 490 Ft
Kezdete: 2018.12.10   A készlet erejéig!
A Colief cseppet a csecsemőkori hasfájás (kólika) kialakulásának megelőzésére, tüneteinek enyhítésére fejlesztették ki.
 • A Colief laktáz enzimet tartalmaz, mely természetesen előforduló enzim szervezetünkben. A laktáz enzim feladata lebontani a különféle táplálékokkal – anyatej, tápszerek, tejtermékek – bekerülő tejcukrot felszívódásra kész állapotba, egyszerű cukrokká.

  A születést követő hónapban a csecsemők egy részének laktáz enzim termelése nem elegendő az elfogyasztott tejcukor lebontásához, így emésztetlen tejcukor marad a belekben. Az belekben maradó emésztetlen tejcukor gázképződést, puffadást, hasi fájdalmat – közismert nevén a kólikát – okoz, ami a 4 hónap alatti babáknál hosszú ideig tartó sírás formájában jelenhet meg.
  Az állapot neve átmeneti laktáz hiány. A Colief csepp segít nagyobb mértékben lebontani a tejcukrot, így támogatva a baba emésztését és a hajfájós, sírós tünetek kialakulásának megelőzését.

  Klinikai tanulmányok kimutatták, hogy az órákig tartó sírás is jelentősen csökken, ha babák a táplálékát az élet első hónapjaiban Colief cseppel egészítik ki.

  A cseppeket 3-4 hónapos korig minden etetésnél alkalmazhatjuk, amíg a baba emésztőrendszere képes nem lesz természetes módon elegendő enzim termelésére, a táplálék megfelelő emésztésére.

  Bármilyen a baba egészségét érintő kérdésben, kérje gyermekorvosa tanácsát, ne alkalmazzon semmilyen terméket orvosával való egyeztetés nélkül!

  A Colief biztonságosan alkalmazható születéstől kezdve. A Colief cseppeket a panaszok fennállása esetén minden etetésnél alkalmazhatja, anyatejes és tápszeres táplálás esetén is.
  Ha tápszerbe adagolja a Colief cseppeket, hagyja 20 percet állni a Coliefes tápszert az etetés megkezdése előtt, hogy az megfelelően ki tudja fejteni a hatását! Anyatejes táplálás esetén az enzimes anyatej adását követően rögtön tegye mellre a csecsemőt.A cseppek közvetlenül a csecsemő szájába nem adagolhatók, mert hatásukat úgy nem tudják kifejteni!

  Az adagolás lehetőségei:
  Anyatejes táplálás - 4 csepp / táplálás
  • Fejjen le egy kevés anyatejet (15-20 ml) és tegye sterilizált edénybe
  • Adjon hozzá 4 csepp Colief-et, majd rázza össze.
  • Etesse meg a csecsemőt a sterilizált műanyag kanállal, pohárból vagy cumisüvegből az enzimes anyatejjel,majd tegye mellre a csecsemőt és szoptassa a megszokott módon.

  Tápszeres táplálás - 4 csepp / táplálás
  • A gyártói utasításnak megfelelően készítse el a tápszert
  • Adjon a visszahűtött tápszerhez 4 csepp Colief-et
  • Rázza össze, majd keveset hagyja állni
  • Megfelelő hőmérsékletre óvatosan visszamelegítve etesse meg vele szokásos módon a csecsemőt.
  • A maradékot öntse ki!

  FONTOS FIGYELMEZTETÉS!
  A Colief-ben található laktáz enzim magas hőmérsékleten elbomlik. A Colief cseppet mindig anyatejbe vagy tápszerbe adagolva alkalmazza, ne adja közvetlenül a csecsemő szájába.
  Az enzim legjobban testhőmérsékletű (kb. 40C fokos) tejben dolgozik. Ne adagolja forró vagy hideg tejbe, tápszerbe!
  A cseppek adagolása változtatható, először alkalmazza az előírás szerint minden etetésnél, később egy- egy étkezésnél, szükség szerint, vagy az etetésenként alkalmazott cseppek számát megfelezve, az alkalmazás teljes befejezése előtt. Ha a panaszok (sírás, puffadás, hasi fájdalom) megjelenik újra, adagolja a cseppeket újra előírás szerint minden etetésnél.
  Minden változás, panasz vagy észrevétel esetén forduljon gyermeke orvosához tanácsért!
  A Colief laktáz enzimet tartalmazó csepp speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer.

  OÉTI engedély (notifikációs) száma: 1333/2011

  Tárolás:
  Szobahőmérsékleten tárolandó. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Felbontás után 3 hétig használható fel. Alkalmazás után a kupakot gondosan csavarja vissza.
  A felbontott terméket tartsa hűtőszekrényben! A minőség megőrzési idő lejárta után ne használja.Kiszerelés: 7 ml (160 csepp)

  FORGALMAZÓ:
  Brand Up Pharma Kft.
 • Vonalkód 
  5017807003511
  Vonalkód
  5017807003511
  ÁFA kulcs
  5
  Cikkszám
  50001151