Új jelszó kérése


Clearblue Digital Fogamzásjelzővel Terhességi Teszt 1 db

Clearblue Digital Fogamzásjelzővel Terhességi Teszt 1 db
3 080 Ft3080

A hétszámlálóval ellátott Clearblue Digital terhességi teszt az első és egyetlen olyan teszt, amely hasonlóan pontosan állapítja meg a teherbe esés idejét, mint az ultrahangvizsgálat.* A tesztbe épített Smart Dual Sensor™ nemcsak azt mutatja meg, hogy Ön „Terhes” (+), vagy „Nem terhes” (–), hanem azt is, hogy mennyire előrehaladott a terhessége. 

 • További Információt a termékről a www.clearblue.com weboldalon talál.

   

   

  Nagyon megbízható... Megmutatja, hogy Ön hány hetes terhes

  Ez olyan, mintha két teszt lenne egyben – először az esedékes menstruáció napjától kezdve több mint 99%-os pontossággal kimutatja, jelen van-e a terhességi hormon, ha pedig Ön terhes, azt is megmutatja, hogy pontosan hány hét telt el a fogamzás óta. A hétszámláló 93%-os pontossággal állapítja meg, hogy Ön mikor esett teherbe.

   

  Félreérthetetlen és világos digitális eredmények

  Az eredmény 3 percen belül megjelenik a képernyőn, és ha az eredmény „Terhes” (+), megjelenik az is, hogy mennyi idő telt el a fogamzás óta (1–2, 2–3, vagy 3+ hét).

   

  * A „terhességi hetek” számára vonatkozó eredmények 97%-ban megegyeztek a későbbi, dátumot megállapító ultrahangos vizsgálat eredményével. Mindez 187 nő teszteredményének és ultrahangvizsgálatának összevetésén alapul, akiknél a fogamzás óta eltelt hetek száma 1–2, 2–3 vagy 3+ volt.

 • Vonalkód 
  4084500759817
  Vonalkód
  4084500759817
  ÁFA kulcs
  5
  Cikkszám
  25126904
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.