Új jelszó kérése


Cleaneco üvegtisztító 500ml

Cleaneco üvegtisztító 500ml
681 Ft681
Alkalmas üveg, tükör és minden vízálló felület általános tisztítására.
 • Az üvegtisztításon túl ajánljuk fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott parketta, laminált padló felmosásához.
  Az üvegtisztítás és felmosás eredménye képpen, a termék mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően a megtisztított felület magas fényű, vízlepergető és portaszító tulajdonságú lesz.

  A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.


  Felhasználási javaslat

  Üveg és felület tisztításhoz készítsünk a víz keménységének függvényében 15-20%-os oldatot az 1 literes szórófejes palackba. Alkalmi felhasználás, vagy magasabb szennyeződés esetén a terméket akár teljes töménységben is használhatjuk. Permetezzük a felületre, majd mickroszálas ronggyal vagy szöszmentes papírtörlővel töröljük szárazra a felületet. Lehúzó lapátos tisztításhoz is egyaránt alkalmas megegyező koncentrációban.
  Felmosáshoz 10 liter vízhez adagoljunk 2-2,5 dl koncentrátumot. Lehetőség szerint felmosáshoz használjunk forró vizet. A felmosást követően a felületet hagyjuk megszáradni, száradást követően csíkmentes, magas fényű, portaszító felületet kapunk.

  Figyelmeztetések

  S2 Gyerekek kezébe nem kerülhet. Kerülje a szembe jutást. S23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.

  Összetétel

  Izopropil-alkohol 5-15%, vízoldható oldószer <5%, nem ionos felü¬letaktív anyag <1%, illatanyag. Színező anyagot nem tartalmaz!

  Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

  Koncentráció

  Felmosáshoz:
  10 liter vízhez adjunk 2-2,5 dl-t.

  Szórófejhez:
  1 literhez adjunk 1-2 dl-t.

  5 liter koncentrátum=
  20 liter munkaoldat

 • Vonalkód 
  5999885256419
  Vonalkód
  5999885256419
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125863
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.